Op zoek naar mini bull terrier pup?

mini bull terrier pup
 
Bullterrier Honden 2dehands.be.
bull terrier pup. Gechiptgevaccineerdontwormd, met Europees paspoortgarantie foto1mannelijk: foto2mannelijk: voor inlichtingen en de prijs 0476/49 42 25 moesk. 13 april 2018 1543: Menen. prachtige bull terrier pups! We hebben momenteel supermooie bull terrier pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden.
Vind bull terrier pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke bull terrier pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten. De prijs is afhankelijk van de kleur / leeftijd. Bull Terriër/ Bullterrier miniatuur pups. Wij hebben een nestje bull terriër/ bullterrier miniatuur pups momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema, 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een europees paspoort meegekregen en zijn ze gezond verklaard. Capelle aan den IJssel, ZH. Advertenties door Admarkt. Scootmobiel buitenband 3.00-6 300x70 IMPAC grijs. Dit product morgen in huis? Klik op de link onderaan deze beschrijving en bestel direct online! Scootmobiel buitenband 3.00-6 300X70 impac grijs. Aanvullende informatie: is306 highway 4pr 35bar, product in voorraad: leverindicatie 1-8 werkdagen. Dit product morgen in huis? Bel of mail ons voor de actuele vo. Zorg Totaal Winkel. V93 Verborgen Mini WiFi IP Camera Ondersteuning Audio TF.
De miniatuur bull terrier; een hond met karakter 123Tinki.com.
Een pup wil natuurlijk graag veel aandacht en knuffelen, maar ook dat bepaalt de pup niet maar wij. 3 commando's' voor onze mini bulls. We willen nou eenmaal geen mini bull terrier die straks op volwassen leeftijd de baas denkt te zijn.
Puppyplaats.nl Bull Terriër pups aangeboden.
mini bull terriers beschikbaar. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt. Let op koop geen ingevoerde straathonden vanuit zuiderse landen of. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde krui. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en. 21 april 2018. 21 april 2018. Hooge Mierde NB. American Bully puppies, ABKC pedigree. Our American Bully puppies are waiting for a friend. Different colors: black, brown, blue, lavendle, bicolor. Price: from 950 till 1250 Our dogs are in good health and are in possession of: Written Guarantee Européan pasport Belgium Pup. Our American Bully puppies are waiting for a friend. Different colors: black, brown, blue., Our American Bully puppies are waiting for a friend. Different colors: black, brown, blue, lavendle, bicolor. Price: from 950 till 1250 Ou. 20 april 2018. 20 april 2018. Bullterrier / Bull terrier pups.
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita, een standaard bull terrier. En wat voor een! Door haar vrolijke en vooral ondeugende karakter, zijn wij helemaal verslaafd geraakt aan dit ras. We verhuisden naar een groter huis, dus was er plaats voor nog een bulletje. Maar ditmaal zou het een mini bull worden, dat leek ons helemaal geweldig.
Fokkers.
In het proces van samenwerking bieden wij u flexibiliteit., solice service en een constante kwaliteit. Wij zijn uw partner op het gebied van communicatie. die meedenkt en oplossingen creëert. Abbo en Marlene Streng. Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2018. Social Media Icons for Joomla!
Welkom bij Kennel EL Batidor miniatuur bull terriers Geregistreerd bij de Raad van Beheer Certificaat Dieren E.H.BO Certificaat K.K.1.
In 1999 hebben wij onze eerste Miniatuur Bull terrier gekocht een reutje, Cocopah red eye. en al gauw kwam er een tweede mini bij Miss Magnolia dewi en zo zijn. we geleidelijk uitgebreid. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini met als doel het ras te verbeteren en het belangrijkste niet, te vergeten. de gezondheid en het karakter van de mini. Wij zijn een hobby kennel en fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig gekozen lijnen. Al onze minis leven in huiselijke omgeving daar waar de pups ook op groeien. Wij fokken uitsluitend met raszuivere minis waarvan wij weten dat de ouders MINI zijn. dus niet uit een interbreed uit de eerste lijn, deze zijn na onze mening niet Raszuiver. de pups hiervan kunnen veel te groot uitgroeien tot een standaard Bull. Minis hebben een goed karakter zijn sociaal en rustig in huis maar, gaan wel vaak hun eigen. gangetje of ze hangen de clown uit en zijn blij met iedereen die op visite komt. Wij raden aan, om met een pup een puppy cursus te gaan volgen.
Miniatuur Bull Terrier.
Op zoek naar een pup van dit ras? Neem contact op met de onderstaande rasverenigingen voor een lijst met aangesloten fokkers, het actuele aanbod van puppy's' en eventuele volwassen honden herplaatsers. Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasverenigingen. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Heb je vragen, neem dan contact op met de rasverenigingen. Miniatuur Bull Terrier Vriendenkring. Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club.

Contacteer ons