Meer resultaten voor staffordshire bull terrier pups te koop

staffordshire bull terrier pups te koop
 
Sandra's' Staffords Site Home.
Midden jaren tachtig ben ik verslingerd geraakt aan de Staffordshire Bull Terriër en de American Staffordshire Terriër. Mijn eerste hond was een Engelse Staff zoals die in de volksmond wordt genoemd. Niet lang daarna volgde een Amstaff. In de periode van 1989 tot en met 1999 heb ik af en toe een nestje pups gehad. Begin jaren negentig ben ik begonnen regelmatig oudere honden bij mij thuis op te vangen om ze zodoende op een rustige manier aan een nieuw baasje te helpen.
10 Beste Waakhonden Alletop10lijstjes.
Bull terrier fuckk juliee gast. Bert juli 16, 2013. De Bullmastiff op 1, laat me niet lachen zeg wat een onzin. In onze familie hebben we er 11 en bij allemaal loopt iedereen zo naar binnen. Als je een waakhond wilt koop dan geen bullmastiff, hij loopt elke inbreker kwispelend tegemoet.
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Udenhout NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. Foto's' van onze honden en hun pups.
fortunastaffs.
Voor informatie over de gezondheid van de Staffordshire Bull Terrier verwijzen wij u graag naar de website van de SBTCN, zie Gezondheid SBT. Om onze kennis rond de kynologie te vergroten volgen wij af en toe cursussen en met al onze honden doen we de nodige gedrags en gehoorzaamheidscursussen. In mei 2018 verwachten wij pups uit de volgende combinatie.:
Tweedehands stafford Zoekertjes.net.
Zeer mooie pups beschikbaar. Gevaccineerd, europees paspoort, gechipt en garantie! Neem gerust contact op voor meer info. Kalender 2013 van de staffordshire bull terrier. Mooie kalender 2013 met iedere maand een afbeelding van 30 x 30 cm van een Staffordshire bull terrier. Te gebruiken vanaf september 2012.
Engelse Stafford pups te koop Staffordshire Bull Terrier.
de pups toen ze 2 dagen oud waren. Mooi nestje van 6 pups te koop. Er zijn 3 reutjes en 3 teefjes beschikbaar. De pups zijn geboren op 19 juni 2012. Ze mogen het nestje verlaten op 8 weken m.a.w vanaf 8 augustus.
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Gemiddeld worden ze maar 6 tot 8 jaar oud. Hoe oud wordt de Staffordshire Bullterriër? Een Staff wil overal bij zijn en houdt van onstuimige spelletjes. Het is een gevoelige en leergierige hond. Het ras is op zich best gezond. Honden worden gemiddeld 105, jaar. Ziekten die in de gaten gehouden moeten worden zijn problemen van het zenuwstelsel, epilepsie, jonge honden schurft, problemen bij de bevalling, elleboogdysplasie ED, blaasgruis, staar. Hoe oud wordt een Chihuahua? Het kleinste hondenras in de populaire honden top tien kan soms erg oud worden. Patella luxatie en een waterhoofd komen veel voor. Daarnaast komen pups nogal eens in de problemen als ze slecht eten hypoglycemie. Dit populaire ras is ook populair bij illegale hondenhandelaren. Chihuahua's' kunnen soms denken dat ze de baas zijn over andere honden. Een grote hond kan een Chihuahua echter ernstig verwonden. Hoe oud wordt een Boxer? Een Boxer heeft de eeuwige jeugd, blijft altijd vrolijk en donderstralen. Eenmaal een Boxer, altijd een Boxer. Bij Boxers is het vaker nodig om een keizersnede te doen.
Miniatuur Bull Terrier pups in Nederland.
Daarom vragen wij, als u geïnteresseerd bent in een van onze miniatuur bull terrier pups, een leuke informatieve mail te schrijven over uzelf. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en zijn aangesloten bij de Miniatuur Bull Terrier Vriendenkring.

Contacteer ons