Zoeken naar stafford bull terrier te koop

stafford bull terrier te koop
 
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Ze zijn allemaal zwart-gestroomd met een beetje wit. Het is het eerste nestje van Sonique en ze zorgt met veel toewijding voor haar kroost maar kiest ook vaak haar eigen moment om met haar broertje en soulmate Shadow te spelen.
Stafford Honden Tweedehands.nl.
Staffordshier terrier man. 4 jaar oude gecastreerd bruin-wite man Staffordshire terrier wie mensen centraal en rustig met andere vrouwen hond maar kan niet elkaar bijhou. 28 februari 2018 1458: Groot-Ammers. Staffordshire Bull Terrier teefje. Ruudjuh de Stafford. Mooie brindle staffordshire Bull terreier teefje te koop.
Vind engelse stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Pups; 23-03-2018 af te geven / week 20 van 2018 de pups groeien op in. engelse stafford pups. Engelse stafford pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie.
Staffordshire Bull Terrier pups te koop, staffordshire pups te koop.
Grote Pups Rassen. Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups teefjes en Engelse stafford pups reutjes. Staffordshire bull terrier pups te koop in het Hezehof!
Stafford Honden 2dehands.be.
13 april 2018 1531: Diest. Heel mooie Amerikaanse stafford pups. Amerikaanse stafford pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie amerikaanse stafford dekreu staat ook te. 13 april 2018 1510: Diest. Amerikaanse Staffordshire Terrier pup wit, blauw en tan.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Koop NOOIT een pup bij een zogenaamde puppycentrale gediplomeerd of niet, bij een handelaar of een puppyboerderij die rashondjes op bestelling leveren. Deze mensen weten niets van de Engelse Stafford, de pups worden niet gesocialiseerd en u loopt het risico een pup te kopen met allerlei lichamelijke en/of geestelijke problemen. Koop zo'n' pup ook zeker niet uit medelijden want hiermee houdt u de broodwinning van deze handelaren in stand! Goede Staffordshire Bull Terrier fokkers hebben pups helaas niet in voorraad op de plank staan.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Te koop super lieve en prachtige blauw grijze amerikaanse stafford / bully pups. Te koop super lieve en prachtige blauw grijze amerikaanse stafford / bully pups. Geboren op 6 juni 2017. Uit een nestje van 7 pups zoeken wij nog een g. 18 juli 2017. 18 juli 2017. staffordshire bull terrier pups te koop vanuit servie.
Staffordshire Bull Terrier teefje Te koop Tweedehands.nl.
Mooie brindle staffordshire Bull terreier teefje te koop. Geboren op 17-01-2018 en nu dus 5 weken oud. op 28-02-2018 krijgen ze de chip van de Raad van Beheer waarna ze mee naar de dierenarts gaan voor hun eerste inenting. Moeder en oma van de pups zijn aanwezig. De pups groeien op in huiselijke kring, ze gaan mee naar school na hun eerste prikje en zien daar een heleboel kinderen en doen veel andere indrukken op. U krijgt van ons een puppymap, DVD met alle foto's' van de pups, Stamboom DNA afstammingsbewijs van het Raad van Beheer, een koop contract waar voor u en ons bepaalde garanties instaan. U krijgt tevens voer mee voor de eerste week, riem en halsbandje. De pups zijn al meerdere keren ontwormd. Voor informatie stuur ons een berichtje. Zoektermen Stafford Staffordshire Engelse Bull Terrier.

Contacteer ons