Resultaten voor mini bull terrier

mini bull terrier
 
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Wij zijn Martin en Miranda en wij wonen samen met onze zeven miniatuur bull terriers in Hengelo ov. Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita een standaard bull terrier. En wat voor een! Door haar vrolijke en vooral ondeugende karakter zijn wij helemaal verslaafd geraakt aan dit ras. We verhuisden naar een groter huis dus was er plaats voor nog een bulletje. Maar ditmaal zou het een mini bull worden dat leek ons helemaal geweldig. Mountain kwam er dus bij een prachtig gestroomd teefje. Inmiddels helemaal besmet met het bullen virus kochten we onze Dopey-Chef een heel mooi compact reutje. Hij deed het goed op shows en heeft diverse titels behaald.
Over ons Mini-Bull-Devils Miniatuur Bullterriers.
Nadat ik in 2009 via vrienden in aanraking ben gekomen met het ras miniatuur bullterriër was ik meteen helemaal weg van de mini bull. De miniatuur bullterriër is een hond die veel mensen aanspreekt en even zo velen afstoot. Een goede gezondheid is voor de miniatuur bullterriër heel erg belangrijk. Hier vindt u links naar andere website met betrekking tot de miniatuur bullterriër. Het komt wel eens voor dat het door omstandigheden niet lukt met een pup in zijn nieuwe thuis. Social Media Icons for Joomla!
Home.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
Miniatuur Bullterrier Rassen Hondenplaza.
Het ras raakte in de vergetelheid. Pas in 1938 stichtten enkele vrienden van het ras onder wie Sir Richard H.Glyn een nieuwe club in Londen voor de Miniatuur Bull Terrier. De standaard van de Bull Terrier werd in het geheel overgenomen op twee punten na de hoogte mocht maximaal 3556 cm zijn en het gewicht maximaal 7 kilo. Hierbij moet de hond de indruk wekken dat hij de maximale substantie bezit passend bij zijn grootte en in alle opzichten harmonieus is. Helaas de Tweede Wereldoorlog onderbrak al snel de vooruitgang van het ras. Na de oorlog werd in Engeland opnieuw een poging ondernomen om met behulp van klein uitgevallen Bull Terriers het ras weer op te zetten. Het grote succes bleef echter nog lang uit.
Miniatuur Bull Terrier.
FCI groep 3 Terriers. James Hinks uit Birmingham creëerde rond 1850 door kruisingen van verschillende Bulldoggen Terriërs en wellicht nog andere rassen de Bull Terrier. Vast staat dat in die eerste periode veel miniaturen voorkwamen. Deze werden naast de grotere formaten ook door Hinks tentoongesteld op belangrijke tentoonstellingen. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond?
Vind bull terrier pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ik heb het begrepen. 8 resultaten voor bull terrier pups. Honden Jack Russells en Terriërs 8. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden 0. Advertenties gerelateerd aan bull terrier pups.
Fokkers.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
Welkom bij Mini Bull Devils Mini-Bull-Devils Miniatuur Bullterriers.

Contacteer ons