Resultaten voor engelse staffordshire bull terrier te koop

engelse staffordshire bull terrier te koop
 
Staffordshire bull terrier kennel Dutch Generation.
Staffordshire bull terrier kennel. Expand menu Shrunk. De rest van de familie. Dutch Generation Honden. Dutch Generation Honden 1. Dutch Generation Honden 2. Dutch Generation honden 3. L2-Hga HC HD ED PL. Voorhuidontsteking bij de Reu. Vlooien en Teken. Gebit van de hond. Ik ben Amanda Bremmers en ik woon in Geldrop. Ik ben al 42 jaar omringd door Engelse Staffordshire Bull Terriers door dat. mijn ouders van de kennel Dutch Kenstaff al Staffordshire Bull Terriers hadden., voor dat ik werd geboren. Het is dan ook niet gek dat ik ook ben gaan houden van dit ras, en toen ik. 21 jaar was heb ik mijn 1e stafford gekocht. Nina Dutch Kenstaff, die 14 jaar is geworden. Op 16 Juli 1998 heb ik mijn kennelnaam gekregen van de Raad van Beheer zodat. ik mijn hobby kon voort zetten onder de naam Dutch Generation. Ik ben altijd in de weer met mijn hondjes en ben af en toe te vinden op hondenshows.
Je Stafford Opvoeden.
Pas de richtlijnen uit de gids op je eigen tempo toe. Ik weet dat anderen je een garantie" van maximaal 30 dagen geven, maar ik wil dat je rustig de tijd neemt om de gids door te lezen en alle richtlijnen op je eigen tempo toe te passen. Indien je dit programma toepast en je staffordshire bull terrier luistert niet, kost het u geen cent!
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Te koop mechelse herder reu. Te koop mechelse herder reu geboren 08/08/2018 naam sky. Particulier Mannetje Herder minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 150, Watervliet Belgi. Met spijt in ons hart moeten we hem weg doen daardoor huisbaas erachter is gekomen en dat we geen 2de hond mogen houd. Particulier Mannetje Overige honden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 250, Kruishoutem Belgi. Ter adoptie columbinasuper mooie galga van 5 jaar oud.colombina, teef gesteriliseerd.gaat goe. Particulier Vrouwtje Overige rashonden 4 t/m 10 jaar Zonder stamboom. 300, Monachil Spanje. Ik ben op zoek naar een boomerdekreu voor mijn teefje te dekken.dit voor eenmaligliefst, iemand vanuit belgië.ik. Particulier Mannetje Overige rashonden 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. Puppys kruising chihuahua en Maltezer. Gevacineerd, gechipt en ontwormd 3 jongetjes en 2 meisjes van 9 weken zoeken nog een goede thuis kruising tussen chi. Particulier Meerdere dieren Chihuahua minder dan 1 jaar. 250, Oostende Belgi. Bull terrir of Stafford.
fortunastaffs.
Voor informatie over de gezondheid van de Staffordshire Bull Terrier verwijzen wij u graag naar de website van de SBTCN, zie Gezondheid SBT. Om onze kennis rond de kynologie te vergroten volgen wij af en toe cursussen en met al onze honden doen we de nodige gedrags en gehoorzaamheidscursussen.
Staffordshire Bull Terrier Aanschaf SBT INFO NL.
Deze laatste organisatie is een wereldwijde organisatie die te samen met een aantal andere organisaties, zoals de AKC American Kennel Club officiële afspraken heeft gemaakt met betrekking tot de registratie van rashonden en de wederzijdse erkenning van elkaars stamboekhouding. In Nederland bestaat er derhalve maar één vereniging die deze officiële stambomen kan en mag afgeven: de Raad van Beheer. Staffordshire Bull Terriers die in Nederland gefokt zijn moeten ingeschreven zijn of worden in het NHSB. Daarnaast zijn er ook andere organisaties die zich opwerpen als stamboekhouders en fraaie, officiëel ogende, bescheiden afgeven aan fokkers die dan weer bij de Staffordshire Bull Terrier worden verstrekt op het moment dat u tot koop over gaat. Echter, doordat deze organisaties niet erkend zijn door de FCI, hebben zij ook geen afspraken of andere gevalideerde uitwisseling van stamboekgegevens. Deze papieren hebben daarom geen enkele waarde. Sterker nog, voor veel kynologische activiteiten, zoals tentoonstellingen en de officiële clubshows van rasverenigingen, is een hond uitgesloten als hij niet over een stamboom beschikt. Uiteraard zijn er ook nog zeer creatieve en kunstzinnige fokkers die hun eigen stambomen produceren en deze met veel trots bij de Engelse Stafford Bull Terrier afgeven.
Onze Hond 2005 4.
Zij organiseerden een tentoonstelling en aan de hand van de honden die daar geshowd werden, stelde men de raspunten op. In 1935 erkende de Engelse Kennelclub het ras. Van de drie types die bestonden werd het Cradley-type verheven tot norm, tot grote teleurstelling van de aanhangers van de andere typen. Er kwam daarmee een duidelijk breuk tussen de honden die in de pit gebruikt werden en de tentoonstellingshonden. KOOP NOOIT een Staffordshire Bull Terrier zonder FCI-stamboom!
Muilkorf nodig?
U kunt het beste contact opnemen met uw vakantieadres of veterinaire dienst voor verdere informatie. Kroatië: Dobermann, Rottweiler, Mastiff, Duitse en Belgische Herder, American Staffordshire Terrier, Bulterriër, Japanse gevechtshonden, Grote Japanse Spits, Sarplaninac en kruisingen hiervan dienen in openbare ruimtes te worden aangelijnd en gemuilkorft te zijn. Hongarije: Hier dient u te allen tijde een riem en een muilkorf bij u te hebben. Denemarken: Een aantal rassen zijn in dit land niet toegestaan, namelijk de American Bulldog, Boerboel, Pit bull Terriër, Tosa Inu, American Staffordshire Terriër, Kangal, Centraal-Aziatische Ovtcharka, Kaukasische Ovtcharka, Sarplaninac, Tornjak, Fila Brasileiro en Dogo Argentino.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Zorg altijd dat u een koopcontract krijgt. Koop daarom altijd met een overeenkomst op papier en laat u niet verleiden tot het kopen van dat lieve Staffordshire Bull Terrier puppy met dat schattige koppie ook al zegt de verkoper dat u alle garantie krijgt. Mondelinge overeenkomsten zijn namelijk moeilijk te bewijzen. Probeer zelf een beeld te krijgen van een goede fokker en wat je daar zelf dan voor eisen aan stelt. Zoek een fokker die bij je gevoel aansluit, gaat het je alleen om de pup of ook om hetgeen daarna, bv bijeenkomsten die na die tijd misschien georganiseerd worden door de fokker, mocht je hier geen interesse in hebben, maak dit dan kenbaar, zodoende merk je hoe de fokker hier tegenover staat en zich ook kan aanpassen aan je wensen. Koop nooit zomaar impulsief een hond. Een Stafford Bull Terrier wordt gemiddeld zo'n' dertien jaar. Tenslotte kunnen bovenstaande tips geen garantie bieden. Uw hond kan ondanks het feit dat het bij een goede fokker gekocht is en een goede verzorging heeft gehad toch nog ziek worden. KOOP NOOIT EEN STAFFORD ZONDER EEN GELDIG FCI STAMBOOM! Accessoires en benodigdheden. Staffordshire Bull Terrier accessoires.

Contacteer ons