Meer resultaten voor bull terrier fokker

bull terrier fokker
 
ofunbelievebull.
Bull terrier kennel Of" Unbelievebull." WELkOM OP ONZE VERNIEUWDE SITE. WIJ PROBEREN VAN TIJD TOT TIJD DE SITE NETJES TE UPDATEN. VEEL KIJKPLEZIER EN VERGEET ONS GASTENBOEK NIET TE ONDERTEKENEN. MARTIJN, MARIELLA EN ONZE GEWELDIGE BULLEN. Wij plannen een nest deze zomer.
Home van de Looierhoeve.
Dan is de Staffordshire Bull terrier een perfecte optie. We helpen u graag als u kiest voor deze karaktervolle, aanhankelijke kindervriend. We hebben jarenlang ervaring met het fokken en opvoeden van Franse Bulldoggen en Staffordshire Bull terriers. De liefde voor de honden is onze belangrijkste drijfveer.
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Misterybulls miniatuur bull terriers. Wij zijn Martin en Miranda en wij wonen samen met onze zeven miniatuur bull terriers in Hengelo ov. Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita, een standaard bull terrier.
fortunastaffs.
From Friars Point.
beste teef CAC Clubwinnaar 2015. Toffee Girl from Friars Point NL JCH NL CH 1 uitmuntend. Miniature Bull Terrier Minibull Miniature Bull Terrier Minibull Miniature Bull Terrier Minibull Miniature Bull Terrier Minibull Miniature Bull Terrier Miniatuur Bull Terrier Minibullterrier Miniatuur Bull Terrier.
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriƫr.
Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
Seasidebullys-Homepage.
WELKOM!
In onze eigen fok streven wij een bepaald type Staffordshire Bull Terrier na, voornamelijk in de kleurslagen, rood, wit en bont rood/wit. Ons type Staffordshire Bull Terrier is een stevige, compacte eWIJ n behendige hond die goed in balans is.

Contacteer ons