Resultaten voor staffordshire bull terrier kennel

staffordshire bull terrier kennel
 
fortunastaffs.
Staffordshire Bull Terrier kennels in Nederland Doggo.nl.
Informatie over honden. Zoek een adres bij jou in de buurt. Staffordshire Bull Terrier kennels in Nederland. Colonel Ekmanstr 6573 BM Beek-Ubbergen. Engelse Staffordshire Bullterriers. Hondenfokker Meer info. De Oxer 11 8252 HA Dronten. Ozzle's' Family is een kleinschalige kennel van Staffordshire Bull Terriers.
Staffordshire bull terrier kennel Celtic Dragon.
Door ons gefokt. Welkom op de website van Celtic Dragons Staffordshire Bull Terriërs. Samen met mijn gezin en onze Staffords wonen we in het dorpje Wjelsryp, onder de rook van Franeker in Friesland. Onze Staffordshire Bull Terriërs kennel is puur hobbymatig.
Virzula Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Virzula Justify My Love. De Virzula kennel is in 2003 opgericht door Virgil Pijloo en Ursula Pijloo-Dekeyser, echter de kynologische achtergrond gaat verder terug. Zo is Virgil sinds 1976 van huis uit bekend met de Duitse herder en had hij in 1998 zijn eerste Staffordshire Bull Terriër.
Staffordshire Bull Terrier Kennel. Staffordshire Bull Terrier Kennel Ozzles Family Engelse Stafford Kennel.
Onze American Stafford Binky waar de kennel naar genoemd is, is helaas in het najaar van 2016 overleden. Onze honden zijn onze Friends for Life, die allemaal volwaardig meetellen van het gezin. Een aantal van onze Staffies woont thuis, de rest bij vrienden. Wilt u op hoogte blijven van het wel en wee van de Ozzles Family neemt u dan regelmatig een kijkje op deze website. De Staffordshire Bull Terrier ook wel Engelse Stafford genoemd is echt een geweldig ras en we nodigen u dan ook van harte uit om op deze website meer over het ras te lezen.
Staffordshire Bull Terrier Fokkers en Kennels SBT INFO NL.
Wanneer spreek je nu eigenlijk van een goede Staffordshire Bull Terrier fokker of kennel. Waarom is het een goede Staffordshire Bull Terrier fokker. De één vindt een Staffordshire Bull Terrier fokkers goed" als er mooie honden gefokt worden, de ander weer als de gefokte Engelse Staffords gezond zijn en weer een ander zal belang hechten aan een aantrekkelijk prijskaartje.
Staffordshire Bull Terrier fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Stand Your Ground English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier. Angel of Sunshine staffs. Onze kennel angel of sunshine staffs fokt zo af en toe een nestje Stafford bull terriërs, wij fokken enkel en alleen met stafford bull terriërs die vrij zijn van L2-HGA, HC en in het bezit zijn van een DNA profiel.
Staffordshire bull terrier kennel Dutch Generation.
Staffordshire bull terrier kennel. Staffordshire bull terrier kennel. Expand menu Shrunk. De rest van de familie. Dutch Generation Honden. Dutch Generation Honden 1. Dutch Generation Honden 2. Dutch Generation honden 3. L2-Hga HC HD ED PL. Voorhuid ontsteking bij de Reu.

Contacteer ons