Meer resultaten voor bull terrier asiel

bull terrier asiel
 
Stichting Dierenasiels en Internet.
Vind bull terrier pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Heel mooie Bull terrier pups. Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke bull terrier pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Vind bull terrier in Honden Jack Russells en Terriërs op Marktplaats.nl.
STAFFORDSHIRE BULL TERRIER BOEKEN voor Stafford liefhebber. 4 mooie staffordshire bull terrier rasboeken voor een redelijke prijs de boeken zijn over het algemeen in zeer goede staat zie foto's, alleen zijn de bladzijden van boek van gordon verkleurd en van morley is de rug van de papieren omslagkaft verkleurd.
Bull terrier forum Holland Startpagina Facebook.
Voor meer info over de honden kun je op de site van Bull terrier in not kijken. Bull terrier forum Holland heeft een bericht gedeeld. Nathalie Lola Mae aan BullTerriërs in het asiel en Herplaatsers. Baco is op proef geplaatst!
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Bono Dit is Bono, hij is inmiddels 9 jaar oud en hebben m geadopteerd toen hij 2 jaar was. We wonen inmiddels een paar jaar in Portugal waar hij heerlijk geniet. Kobus voorheen Hollister Kobus heb ik ruim 4 jaar geleden uit het asiel gehaald.
Herplaatsing.
Wist u dat er regelmatig Bull Terriers in een asiel op een nieuw baasje zitten te wachten? is een samenwerkingsverband aangegaan met www.dierenasiels.com. Wij maken u hierbij attent op deze site, waar u onder de rasgroep Terriërs zelf regelmatig kunt checken of er Bull Terriers in asiels verblijven. Wij proberen om regelmatig Bull Terrier asielhonden op deze site in de spotlight" te zetten.
Puppyplaats.nl Bull Terriër pups aangeboden.
Staffordshire bull terriër pups. Uit deze mooie combinatie verwachten eind oktober een nestje staffordshire bull terrier pups van: Celtic Dragon's' Flaming Star X Lucky Leco van de Vollerswaal Ze zullen begin januari het nest mogen verlaten Beide ouders zijn in bezit van een FCI-stamboom.
Ter adoptie Animal's' Faith.
Lupo Ter adoptie. Nox Ter adoptie. Bull Terriër x Mechelse Herder. Hoe kunnen we u van dienst zijn? Voor pensionreserveringen, ga naar.: Voor het inplannen van gedragstherapieën, huisbezoeken, vragen of advies, bel naar.: Voor alle overige niet dringende zaken, mail naar.:

Contacteer ons