Zoeken naar mini bull terrier te koop

mini bull terrier te koop
 
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Wij zijn Martin en Miranda en wij wonen samen met onze zeven miniatuur bull terriers in Hengelo ov. Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita een standaard bull terrier. En wat voor een! Door haar vrolijke en vooral ondeugende karakter zijn wij helemaal verslaafd geraakt aan dit ras. We verhuisden naar een groter huis dus was er plaats voor nog een bulletje. Maar ditmaal zou het een mini bull worden dat leek ons helemaal geweldig. Mountain kwam er dus bij een prachtig gestroomd teefje. Inmiddels helemaal besmet met het bullen virus kochten we onze Dopey-Chef een heel mooi compact reutje. Hij deed het goed op shows en heeft diverse titels behaald.
Home.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
Wij fokken miniatuur bull terriërs in Amsterdam.
Onze mini bulletjes wonen bij ons in huis en gaan graag overal mee naar toe. De mini bullterrier is en sociale hond met een geweldig karakter. Als wij een nestje plannen steken wij veel tijd in het vinden van een goede combinatie. Gezondheid karakter en een ras typische miniatuur bull terriër staat voor ons voorop het ras in stand houden en verbeteren is ons doel. De mini bullterriërs die wij gebruiken voor ons fokprogramma zijn allemaal volledig getest op gezondheid dopler upc pll.
Bullterrier Honden 2dehands.be.
Fokkers.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
Welkom bij Kennel EL Batidor miniatuur bull terriers Geregistreerd bij de Raad van Beheer Certificaat Dieren E.H.BO Certificaat K.K.1.
en al gauw kwam er een tweede mini bij Miss Magnolia dewi en zo zijn. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini met als doel het ras te verbeteren en het belangrijkste niet te vergeten. de gezondheid en het karakter van de mini. Wij zijn een hobby kennel en fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig gekozen lijnen. Al onze minis leven in huiselijke omgeving daar waar de pups ook op groeien. Wij fokken uitsluitend met raszuivere minis waarvan wij weten dat de ouders MINI zijn. dus niet uit een interbreed uit de eerste lijn deze zijn na onze mening niet Raszuiver. de pups hiervan kunnen veel te groot uitgroeien tot een standaard Bull.
Miniatuur Bullterrier Rassen Hondenplaza.
De Miniatuur Bull Terrier is een hond die veel mensen aanspreekt en even zo velen afstoot. Net als zijn grote broer de standaard Bull Terrier heeft de Miniatuur te kampen met de vooroordelen die er heersen over vechthonden. Wie het ras echter kent heeft juist een enorme waardering voor het fijne karakter. In het gezin gedragen zij zich zeer sociaal vrij gehoorzaam en rustig. Het zijn geen al te goede waakhonden want ze slaan maar. Over het algemeen zijn ze heel flegmatiek van karakter. Bezoek is van harte welkom. Ook de omgang met andere huisdieren is meestal geen probleem. Van de eigenaar wordt wel enig inzicht geëist in het specifieke Bullen karakter.

Contacteer ons