Op zoek naar staffordshire bull terrier pup te koop?

staffordshire bull terrier pup te koop
 
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Hierbij heb ik nog 1 mooie gezonde reu pup genaamd Rambo van ongeveer 13 weken oud. Hij heeft alle inentingen en ontwormingen en kure. 12 september 2018. Spanish/ Brazilian bloedline, English Staffordshire Bull Terrier. FCI Staffs puppies met een special bloedline, vol met int.
Stafford Honden Tweedehands.nl.
pups te koop. Categorieën Toon alle advertenties. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Hobby Vrije tijd. Sluiten Terug naar. 1 advertenties in Stafford. Er is iets fout gegaan bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Stafford Honden 2dehands.be.
Staffordshire Terrier pups Blauw/grijs. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 3 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en op. 18 januari 2019 1039: Harelbeke Bavikhove. American staff pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Koop NOOIT een pup bij een zogenaamde puppycentrale gediplomeerd of niet, bij een handelaar of een puppyboerderij die rashondjes op bestelling leveren. Deze mensen weten niets van de Engelse Stafford, de pups worden niet gesocialiseerd en u loopt het risico een pup te kopen met allerlei lichamelijke en/of geestelijke problemen. Koop zo'n' pup ook zeker niet uit medelijden want hiermee houdt u de broodwinning van deze handelaren in stand! Goede Staffordshire Bull Terrier fokkers hebben pups helaas niet in voorraad op de plank staan.
Vind engelse stafford in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
engelse stafford dekreu. staffordshire bull terrier. Dieren en Toebehoren. 31 resultaten voor engelse stafford. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Jack Russells en Terriërs 13. Honden Dekreuen 8. Honden Niet-rashonden 2. Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers 2. Honden Toebehoren 6. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 5. Een week 7. Advertenties gerelateerd aan engelse stafford. Dieren en Toebehoren. gezocht dekreu engelse stafford. Ik ben opzoek naar een dekreu engelse stafford voor mijn teef ze heeft geen stamboom. Engelse stafford pup MAG METEEN MEE. Op 10 december is bij ons een klein nestje pups geboren2, teefjes 1 blauwe en 1 zwarte.de blauwe is verkocht ze zijn raszuiver moeder aanweziggroeien, bij ons binnen in de huiskamer op. Ze zijn nagekeken door de dierenartsgeëntgechiptmeerdere, malen ontwormd, geregistreerd en hebben een europese paspoort. Te koop raszuivere Engelse stafford pup.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Wij zijn sinds 2009 clubfokker van de SBTCN, de rasvereniging van de Staffordshire Bull Terrier in Nederland. Wij confirmeerden ons derhalve uiteraard ook aan het clubfokkersreglement van de SBTCN. Echter in het begin van 2018 is het clubfokkerschap beëindigt en geldt uitsluitend het VFR verenigingsfokreglement als leidraad voor leden van de SBTCN. Ozzles Family volgt het door ons zelf in het leven geroepen GKWS-principe wat staat voor Gezondheid Karakter Welzijn Schoonheid van pups en ouderdieren, waarbij Gezondheid het meest en Schoonheid het minst belangrijke is. Want liever een iets minder mooie pup die 100% gezond is dan een hele mooie pup die op latere leeftijd gezondheidsklachten zou kunnen vertonen! Het Welzijn van de ouderdieren is tevens van belang voor de kwaliteit van hun nakomelingen en het Karakter van de ouderdieren bepaalt hoe de pups in de basis hun bagage meekrijgen. Als verantwoord fokker en liefhebber van onze honden en pups willen wij dat de pups bij de best mogelijke eigenaren terecht komen, die goed doordacht en weloverwogen een keuze hebben gemaakt om in voor en tegenspoed de zorg voor een hond op zich willen nemen. Wij raden u daarom ook aan om deze HONDEN-BIJSLUITER aandachtig door te lezen.
Stafford Puppies Honden.
Ik ben al adverteerder op Hondenmarktplaats. Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website.: Nog geen adverteerder op Hondenmarktplaats? Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen.: Meerdere advertenties beheren. Toegang tot je persoonlijke marktkraam. Gratis advertenties omhoog plaatsen. Nieuw bij Hondenmarktplaats. Dierendag verwennerij voor uw hond. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Honden in nood red hun van de dood. Honden Puppies en Toebehoren. Kunst en Creatief. Opvoeding van uw hond. Rasverenigingen en Clubs. Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Je bent hier.: Basset Hound Puppies. Bearded Collie Puppies. Berner Sennen Puppies. Border collie Puppies. Cairn Terriër Puppies. Canadese Herder Puppies. Cane Corso Puppies. Cavalier King Charles Spaniel Puppies. Chih tzu Mops Puppies. Chow Chow Puppies. Cocker spaniel Puppies. Duitse Staande Puppies. Epagneul Breton Puppies. Flatcoated Retriever Puppies. Franse Bulldog Puppies. Galgo Whippet Puppies. Golden retriever Puppies. Hollandse Herder Puppies. Jack Russell Puppies. Mechelse herder Puppies. Overige Honden Puppies. Overige Rashonden Puppies. Pinscher en schnauzer Puppies. Retrievers en Labradors Puppies. Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Verbazingwekkende Blue Staff Puppies klaar. Staffordshire Bull Terrier Pups.
Staffordshire Bull Terrier teefje Te koop Tweedehands.nl.
Staffordshire Bull Terrier teefje. 141 x bekeken sinds 23 februari 2018. 1 van 5. 0-3 maanden Website.: Mooie brindle staffordshire Bull terreier teefje te koop. Geboren op 17-01-2018 en nu dus 5 weken oud. op 28-02-2018 krijgen ze de chip van de Raad van Beheer waarna ze mee naar de dierenarts gaan voor hun eerste inenting.

Contacteer ons