Zoeken naar fokkers bull terrier pups

fokkers bull terrier pups
 
Chelmstock Staffordshire Bull Terriers.
Ook hebben wij in 2004 de eerste erkende hondenschool opgericht voor Bull en Terrier type honden en richten nu al onze vrije tijd daaraan zoals gehoorzaamheid, behendigheid, dogfrisbee en sporten. Niet alleen het uiterlijk maar zeker ook een fijn karakter en goede gehoorzaamheid is voor ons fokprogramma onmisbaar. Neem ook eens een kijkje op deze site www.dogtrainingschool.nl. Captcha: 5 6. Prachtige pups geboren!
fortunastaffs.
Voor informatie over de gezondheid van de Staffordshire Bull Terrier verwijzen wij u graag naar de website van de SBTCN, zie Gezondheid SBT. Om onze kennis rond de kynologie te vergroten volgen wij af en toe cursussen en met al onze honden doen we de nodige gedrags en gehoorzaamheidscursussen. In mei 2018 verwachten wij pups uit de volgende combinatie.:
Bullterrier Kennel Of Never A Dull Moment.
The Comic Man of Never a Dull Moment heten. Hieronder alvast een foto van hem. The Comic Man of Never a Dull Moment. Het adres van de Bull Terrier Kennel of Never a Dull Moment luidt als volgt.: Andre en Diana Verheijden.
Miniatuur Bull Terrier Vriendenkring.
Happy" Little Fellows." Happy Little Fellows. Groovy" Little Velvets." Groovy Little Velvets. Fokkers in België." of" Velvet Spine." Of Velvet Spine. Bestuur / Board. Lidmaatschap / Membership. De Miniatuur Bull Terrier. Dek geboorte berichten. Overzicht DNA / PLL testen. MBTV Clubmatch 2019 Inschrijving / Entry. Uitslagen Clubmatch 2018. Uitslagen Clubmatch 2017.
Supreme Justice Staffordshire Bull Terriers.
Bullterrier Honden 2dehands.be.
Bull Terrier pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 1651: Asse Zellik. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel.
WELKOM!
Zo zijn wij naast lid van de Nederlandse Staffordshire Bull Terrier Club, lid van diverse buitenlandse Staffordshire Bull Terrier clubs en bezoeken wij shows en indien mogelijk fokkers in het buitenland. Te en proberen wij een paar maal per jaar de oversteek over het kanaal te maken richting Groot Brittanníë, de bakermat van ons ras.
Op zoek naar een Bull Terrier Pup?
Aanschaf van een Bull Terrier puppy doe je niet zo maar. Geduld en goede oriëntatie is erg belangrijk. Bull Terrier Rasvereniging Nederland kan u daarbij helpen. is zeer begaan met de fokkerij van ons ras. Speciaal voor onze Fokkers/leden bemiddelen wij bij de aanschaf van een Bull Terrier puppy. Heeft u vragen over de aanschaf van een Engelse Bull Terrier pup of wilt u op een wachtlijst, maakt u dat dan kenbaar bij de fokkers die aangesloten zijn bij deze vereniging. U kunt direct contact opnemen met desbetreffende fokker. U bent op zoek naar een Bull Terriër puppy? Dan graag aandacht voor het volgende. Een puppy aanschaffen doe je niet elke dag. En een Bull Terrier pup is best aan de prijs. Geduld is belangrijk. Investeer voldoende tijd om meerdere fokkers te bezoeken.

Contacteer ons