Zoeken naar fokkers bull terrier pups

fokkers bull terrier pups
 
Seasidebullys-Homepage.
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Pups en dekkingen. Miniatuur bull terriers Misterybulls diana nijenhuis 2017-04-03T0905370000.: Misterybulls miniatuur bull terriers. Wij zijn Martin en Miranda en wij wonen samen met onze zeven miniatuur bull terriers in Hengelo ov. Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita, een standaard bull terrier.
Kingsfarm's' Bull Terriers.
Ze vond de visite niet erg, en vind alles ok. Wel kijkt ze wat er met de pups gebeurd. De pups stoeien met elkaar als ze wakker zijn, maar dit duurt echt niet langer dan 10 minuten, dan zijn ze weer vertrokken.
Op zoek naar een Bull Terrier Pup?
Bij onze vereniging aangesloten fokkers zullen dan ook alleen nog fokken met ouderdieren die zijn voorzien van een door een dierenarts gewaarmerkte gezondheidsverklaring waarin wordt verklaard dat deze ouderdieren in ieder geval gezond zijn bevonden op hart, nieren en patella luxatie. Ook zullen ouderdieren en pups getest blijven worden op doofheid. Verantwoord gedrag en Opvoeding. Bull Terrier en eigenaar.
Fokkers.
Al deze fokkers hebben ingestemd met de voorwaarden tot het in stand houden van de Miniatuur Bull Terriër als rashond. Uiteraard kunnen uitsluitend leden, die hun contributie hebben voldaan op de lijst geplaatst worden. Fokkers, die zich niet willen houden aan de fokregelmenten zullen verwijderd worden van de lijst en moeten hun lidmaatschap per direct beëindigen.
Bull Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Bull Terriër kennels in Nederland. Of Dizzy Dog Rock. Knuppelweg 19 3823 GG Amersfoort. Bij Engelse Bulldogs, Bordeaux Doggen en Engelse Bullterriers. Hondenfokker Meer info. Rosary Mini Bulls. Eisenhowerstraat 1934 RA Egmond aan Zee. Miniatuur Bull Terrier. Hondenfokker Meer info.
Puppyplaats.nl Bull Terriër pups aangeboden.
Staffordshire bull terriër pups. Uit deze mooie combinatie verwachten eind oktober een nestje staffordshire bull terrier pups van: Celtic Dragon's' Flaming Star X Lucky Leco van de Vollerswaal Ze zullen begin januari het nest mogen verlaten Beide ouders zijn in bezit van een FCI-stamboom.

Contacteer ons