Meer resultaten voor engelse staffordshire bull terrier pups

engelse staffordshire bull terrier pups
 
Staffordshire bull terrier kennel Dutch Generation.
Staffordshire bull terrier kennel. Staffordshire bull terrier kennel. Expand menu Shrunk. De rest van de familie. Dutch Generation Honden. Dutch Generation Honden 1. Dutch Generation Honden 2. Dutch Generation honden 3. L2-Hga HC HD ED PL. Voorhuidontsteking bij de Reu. Vlooien en Teken. Gebit van de hond. Ik ben Amanda Bremmers en ik woon in Geldrop. Ik ben al 42 jaar omringd door Engelse Staffordshire Bull Terriers door dat.
Over ons AELDEBHARAN.
Na goed zoeken, shows bezoeken, eigenaren en fokkers spreken viel onze keus op de Engelse Staffordshire Bullterrier. Madyson, onze eerste staffie, komt vanuit kennel Sennyards, een kennel waar wij tijdens de shows in contact mee zijn gekomen. Madyson is de oermoeder. We wilden zelf nog meer van zulke fijne honden. Daarom hebben we met Madyson een nestje gefokt. De pups groeien bij ons in huis op. Samen met de hele meute. Gewend aan kinderen, katten, kippen, honden en pony's. Wij zijn lid van de Staffordshire Bull Terriër Club Nederland SBTCN.
Over ons.
We hebben altijd wel een hond gehad maar toen onze West Highland White Terrier overleed wilde we eens heel iets anders. Via iemand werden we geattendeerd op een Staffordshire Bull Terrier. We zijn toen met Jan de Jong Chelmstock in contact gekomen en Jan heeft toen een pup uit Polen meegebracht. We zijn naar Schiedam gegaan om haar te bewonderen. We waren meteen verkocht toen we haar zagen. We noemen haar Senna. Stamboomnaam: True Mona Lisa Port Erin. We kregen een uitnodiging voor de show in Beusichem en daar zijn we toen voor het eerst met haar geweest. Senna deed het daar zo goed, ze werd van de 18 pups 3de met een VB.
Staffordshire-bulterriër Hondencentrum.
Zo is er ook ander gedrag, wat eigenlijk helemaal niet bij honden hoort, dat zulke plezierige consequenties heeft dat de hond dit gedrag graag herhaalt. Zo leert een Staffordshire Bull Terrier pup al heel snel hoe hij zijn spiertjes moet gebruiken om niet meer waggelend op de bent te staan, maar op een gewone manier vooruit te komen. Hierbij proberen ze hun pootjes op een bepaalde manier te bewegen en de manier die succes heeft slaan ze op in hun hersens. Zo leren jonge Staffords vanaf hun geboorte veel en blijven ze ook veel leren. Ook als ze net bij u in huis zijn gekomen. Goede dingen, maar ook verkeerde dingen. Als een pup per ongeluk leert dat als hij de vuilnisbak omgooit, er allerlei lekkers uitkomt dan zal hij de vuilnisbak blijven omgooien. Ondanks het feit dat wij daar helemaal niet blij mee zijn. De opvoeding van Engelse Stafford pups begint dus vanaf het eerste moment dat de pup in huis is.
Home.
Wij zijn 19 jaar samen en delen 1 grote passie de engelse staffordshire bull-terriër. In 2009 kwam onze eerste stafford genaamd RITA" meteen waren wij verkocht en het werden er al snel meer. De staffordshire-bull-terriër is een moedige, vastberaden en intelligente hond.
Verwachtte nestjes van de Looierhoeve.
Staffordshire Bull Terrier. Op deze pagina vindt u actuele informatie over Staffordshire Bull Terrier pups, die we verwachten of die onlangs zijn geboren. Neemt u gerust contact op met vragen over de mogelijkheden of om een afspraak te maken voor een bezoek aan Kennel Van de Looierhoeve. Nestje blauwe Engelse Staffords.
Amerikaanse Stafford Spreekbeurten.info.
Verschillen Amerikaanse Stafford en Bullmastiff. De Amerikaanse Stafford is een achterneef van de Amerikaanse pitbullterriër, dat komt omdat in het begin jaar 1800 in het Engelse Staffordshire, Bull s en Terriër s werden gefokt. En de Bull s en Terriër s die kwamen uit de Oud-Engelse stadjes.
verzorging engelse staffords.
Fokken met de Staffordshire Bull Terrier. Opvoeding van een Engelse Stafford. Kiezen en aanschaffen van een Stafford. Staffordshire Bull Terrier puppy kopen. Zindelijk maken Engelse Stafford pups. Bench of kamerkennel voor de Stafford. Over de Atopie Allergie van onze Stafford.

Contacteer ons