Op zoek naar engelse staffordshire bull terrier pups?

engelse staffordshire bull terrier pups
 
Over ons AELDEBHARAN.
Na goed zoeken, shows bezoeken, eigenaren en fokkers spreken viel onze keus op de Engelse Staffordshire Bullterrier. Madyson, onze eerste staffie, komt vanuit kennel Sennyards, een kennel waar wij tijdens de shows in contact mee zijn gekomen. Madyson is de oermoeder. We wilden zelf nog meer van zulke fijne honden. Daarom hebben we met Madyson een nestje gefokt. De pups groeien bij ons in huis op. Samen met de hele meute. Gewend aan kinderen, katten, kippen, honden en pony's. Wij zijn lid van de Staffordshire Bull Terriër Club Nederland SBTCN.
Stafford Puppies Honden.
Prachtige staffordshire bull terrier pups. Blauwe Staffordshire Bull terrier-puppy. Awesome Staffordshire Bull Terrier-pups te koop. Awesome Staffordshire Bull Terrier-pups te koop. Awesome Staffordshire Bull Terrier-pups te koop. Awesome Staffordshire Bull Terrier-pups te koop. Awesome Staffordshire Bull Terrier-pups te koop. Staffrdshire Bull Terrier.
Chelmstock Staffordshire Bull Terriers.
Ook hebben wij in 2004 de eerste erkende hondenschool opgericht voor Bull en Terrier type honden en richten nu al onze vrije tijd daaraan zoals gehoorzaamheid, behendigheid, dogfrisbee en sporten. Niet alleen het uiterlijk maar zeker ook een fijn karakter en goede gehoorzaamheid is voor ons fokprogramma onmisbaar. Neem ook eens een kijkje op deze site www.dogtrainingschool.nl. Captcha: 5 6. Prachtige pups geboren!
Victory Staffs.
Tussen 1860 en 1870 vielen deze Bull Terriers in twee groepen uiteen: James Hinks uit Birmingham, die van een game hond hield, fokte een witte stam, die hij bij de Engelse Kennelclub registreerde als Engelse Bull Terriers. Men gelooft dat ze ontstaan zijn uit kruisingen tussen de originele Bull Terriers en Dalmatiers; veel van de gameness werd daarna opgeofferd voor het uiterlijk, het enige dat telde in de Showring. Het originele ras, niet bedorven door kruisingen met niet op gameness gefokte rassen, kon nu geen aanspraak meer maken op de officiële naam Bull Terrier om het te onderscheiden van het nieuw ontstane ras. Dat Staffordshire aan de naam werd toegevoegd teneinde het oude ras van het nieuwe te onderscheiden, vindt zijn oorsprong in het feit dat de kompels en metaalbewerkers uit Staffordshire zo dol waren op hondengevechten dat de sport praktisch geconcentreerd raakte in de Midlands.
Staffordshire-bulterriër Hondencentrum.
Zo is er ook ander gedrag, wat eigenlijk helemaal niet bij honden hoort, dat zulke plezierige consequenties heeft dat de hond dit gedrag graag herhaalt. Zo leert een Staffordshire Bull Terrier pup al heel snel hoe hij zijn spiertjes moet gebruiken om niet meer waggelend op de bent te staan, maar op een gewone manier vooruit te komen. Hierbij proberen ze hun pootjes op een bepaalde manier te bewegen en de manier die succes heeft slaan ze op in hun hersens. Zo leren jonge Staffords vanaf hun geboorte veel en blijven ze ook veel leren. Ook als ze net bij u in huis zijn gekomen. Goede dingen, maar ook verkeerde dingen. Als een pup per ongeluk leert dat als hij de vuilnisbak omgooit, er allerlei lekkers uitkomt dan zal hij de vuilnisbak blijven omgooien. Ondanks het feit dat wij daar helemaal niet blij mee zijn. De opvoeding van Engelse Stafford pups begint dus vanaf het eerste moment dat de pup in huis is.
Amerikaanse Stafford Spreekbeurten.info.
Verschillen Amerikaanse Stafford en Bullmastiff. De Amerikaanse Stafford is een achterneef van de Amerikaanse pitbullterriër, dat komt omdat in het begin jaar 1800 in het Engelse Staffordshire, Bull s en Terriër s werden gefokt. En de Bull s en Terriër s die kwamen uit de Oud-Engelse stadjes.
Supreme Justice Staffordshire Bull Terriers.
Staffordshire Bull Terriër Rashondenwijzer.
De pups kunnen niet altijd op een natuurlijke manier geboren worden dystocia. Qua karakter staat de Staffordshire Bull Terriër erom bekend over het algemeen vriendelijk te zijn voor mensen die hij kent, maar uit te kunnen vallen naar andere honden, katten en soms zelfs naar kinderen of mensen die vreemd voor hem zijn.

Contacteer ons