Zoeken naar engelse stafford bull terrier pups

engelse stafford bull terrier pups
 
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriër.
24 januari 2016. Angel heeft pups! 24 januari 2016. Muffin heeft puppys! 3 januari 2016. Bruneville's' Vlieterdijk 42 5575 AM Luyksgestel. 0031 497 542 486. Welkom op de website van Brunevilles! Wij zijn Wil en Jacqueline Groenen en wonen met onze 3 kinderen in het mooie Luyksgestel, vlakbij de Belgische grens en het natuurgebied De Wetering. Wij zijn een kleine kennel en fokken af en toe een nestje Labradors en/of Engelse Staffords. Het zijn twee totaal verschillende honden qua uiterlijk en karakter maar kunnen het samen o zo goed vinden. Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
Over ons.
We hebben altijd wel een hond gehad maar toen onze West Highland White Terrier overleed wilde we eens heel iets anders. Via iemand werden we geattendeerd op een Staffordshire Bull Terrier. We zijn toen met Jan de Jong Chelmstock in contact gekomen en Jan heeft toen een pup uit Polen meegebracht. We zijn naar Schiedam gegaan om haar te bewonderen. We waren meteen verkocht toen we haar zagen. We noemen haar Senna. Stamboomnaam: True Mona Lisa Port Erin. We kregen een uitnodiging voor de show in Beusichem en daar zijn we toen voor het eerst met haar geweest. Senna deed het daar zo goed, ze werd van de 18 pups 3de met een VB.
Diva Staffords.
De Engelse Stafford. De Staffordshire bull terriër heeft ons hart veroverd met zijn uitmuntende karakter en geweldige voorkomen. De krachtige uitstraling in combinatie met het zachte, lieve karakter is waarom we voor de Staffordshire bull terriër gevallen zijn. Af en toe hebben we puppy's, aangezien we hobbymatig nestjes hebben en absoluut geen brood-fokker zijn.
fortunastaffs.
Niet zo groot, niet zo harig, maar wel een hond met karakter. In 2004 kregen we onze eerste Staffordshire Bull Terrier, daarna volgden er al spoedig meer. Waarom de Staffordshire Bull Terrier? Wij hebben gekozen voor de Staffordshire Bull Terrier vanwege hun geweldige karakter en krachtige bouw. Deze combinatie geeft de Stafford een fantastische uitstraling.
Virzula Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Regels die onder andere opgesteld zijn voor het verantwoord fokken van de Staffordshire Bull Terriër. De Staffordshire Bull Terriër is een energieke hond, onze honden lopen daarom vrij rond in huis en tuin, en hebben daardoor de hele dag alle bewegingsvrijheid.
Staffordshire Bull Terriër informatie over de Staffordshire Bull Terriër Royal Canin.
Home Producten Staffordshire Bull Terriër. Staffordshire Bull Terriër. De Staffordshire Bull Terriër of Engelse Staff werd ontwikkeld uit bulldogs en terriërs met als doel een atleet te fokken die geschikt was voor hondengevechten. Deze prettig gestoorde Engelsman is bepaald geen doetje.
Staffordshire Bull Terrier Dogs and Puppies for sale in the UK Pets4Homes.
Hi i, have a beautiful litter of lilac and tan 3/4 french bulldog and 1/4 Blue Staffordshire bull terrier puppies absolutely stunning pups, will be short and stocky, boys and girls available, father is an amazing lilac and tan full kc registered french bulldog from champion bloodlines, m.
De Engelse Stafford. Bie Wepelfratsn.
De Engelse Stafford. De Staffordshire Bull Terrier heeft een innemend en ongebruikelijk karakter. Bij de combinatie van het Bulldogtype en de Terrier heeft hij het beste uit twee werelden geerfd. Van de Bulldog kreeg hij moed, vastberadenheid en stoicijnse levensbeschouwinghet, scheutje Terrierbloed bracht levendigheid waardoor het zon aantrekkelijke hond is geworden om mee samen te leven.

Contacteer ons