Resultaten voor blauwe staffordshire bull terrier pups

blauwe staffordshire bull terrier pups
 
Stafford Honden 2dehands.be.
Amerikaanse Staffordshire Terrier pup wit, blauw en tan. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot. 13 april 2018 1305: Harelbeke Bavikhove. Amerikaanse Staffordshire Terrier pup kleur blauw.
Vind engelse stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
amerikaanse stafford pup. staffordshire bull terrier. bull terrier pups. amerikaanse stafford pups. Dieren en Toebehoren. 7 resultaten voor engelse stafford pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Jack Russells en Terriërs 7. Moet nu weg. Moet nu weg 0.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
28 februari 2018. Staffordshire bull terrier. Ik ben met spoed op zoek naar een nieuw baasje want nu zit ik de hele dag alleen in mijn bench. Daar word ik niet echt blij van. Ik ben altijd super vrolijk en enthousiast. Ik kan goed met honden en katten opschieten. Ook kleine kinderen vind ik erg leuk. Ik ben met spoed op zoek naar een nieuw baasje want nu zit ik de hele dag alleen in mijn bench. Ik ben met spoed op zoek naar een nieuw baasje want nu zit ik de hele dag alleen in mijn bench. Daar word ik niet echt blij van. Ik ben altijd super vrolij. 25 januari 2018. Mooie blauwe engelse stafford pups.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Bij aankoop van de Staffordshire Bull Terrier pup dient u kopieën te krijgen van alle gezondheidsuitslagen, zowel van de ouderdieren als van de pups. Staffordshire Bull Terrier pups Quinlent Staffordshire Bull Terriers. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen!
Stafford Puppies Honden.
Blue Staffordshire Bull Terrier is nu beschikbaar. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Mooie grove Amerikaanse Stafford pups Blauw.
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. Foto's' van onze honden en hun pups.

Contacteer ons