Resultaten voor staffordshire bull terrier pups kopen

staffordshire bull terrier pups kopen
 
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Schoonheid kan voor veel fokkers een doel op zich zijn, maar wij fokken dus niet voor de grillen van de keurmeester op hondenshows, wij vinden het veel belangrijker dat de hond goed in elkaar zit en levenslang gezond is en blijft, en lekker als huishond gezellig bij de eigenaren oud mag worden! Vanzelfsprekend krijgen onze pups een identificatiechip van de Raad van Beheer, meerdere malen geënt ontwormd, een EU paspoort, voorzien van een NHSB stamboom alsmede een DNA-registratie en door ons aangemeld ter correcte registratie bij de NDG en Databankhonden.nl. Wij zijn sinds 2009 clubfokker van de SBTCN, de rasvereniging van de Staffordshire Bull Terrier in Nederland.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Goedendag wij hebben een super mooi nestje staffords van 12 weken oud allemaal mooie kleurtjes de pups zijn ingeënt ontwormt ontvooid ze eten al brokjes. 14 september 2018. Pocket bully pup! Hallo beste mensen. Hierbij heb ik nog 1 mooie gezonde reu pup genaamd Rambo van ongeveer 13 weken oud. Hij heeft alle inentingen en ontwormingen en kuren gehad en wacht op zijn nieuwe baasje. Kunt hem een warm huisje bieden, stuur me dan een berichtje. Hallo beste mensen. Hierbij heb ik nog 1 mooie gezonde reu pup genaamd Rambo van ongeveer 13 w. Hallo beste mensen. Hierbij heb ik nog 1 mooie gezonde reu pup genaamd Rambo van ongeveer 13 weken oud. Hij heeft alle inentingen en ontwormingen en kure. 12 september 2018. Spanish/ Brazilian bloedline, English Staffordshire Bull Terrier.
Staffordshire Bull Terrier pups te koop, staffordshire pups te koop.
Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups teefjes en Engelse stafford pups reutjes. Staffordshire bull terrier pups te koop in het Hezehof! Staffordshire bull terrier pups of in de volksmond Engelse Staffords genoemd, zijn afkomstig uit Engeland.
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. Foto's' van onze honden en hun pups.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Pups die ergens in een schuur liggen worden niet goed gesocialiseerd en moet u ook niet kopen. Laat je niet foppen. Niemand kan zien dat een Staffordshire Bull Terrier pup een kampioen zal worden. Als dat het geval was dan zouden alle fokkers een huis vol kampioenen hebben.
Vind amerikaanse stafford pup in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
engelse stafford pups. amerikaanse stafford pups. amerikaanse stafford blauw. engelse stafford pup. amerikaanse stafford terrier. Dieren en Toebehoren. 33 resultaten voor amerikaanse stafford pup. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Jack Russells en Terriërs 24. Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers 7.
Stafford Honden 2dehands.be.
Staffordshire Terrier pups Blauw/grijs. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 3 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en op. 18 januari 2019 1039: Harelbeke Bavikhove. American staff pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. 17 januari 2019 1330: Asse Zellik. Amerikaanse stafford pups. Amerikaanse stafford pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie amerikaanse stafford dekreu staat ook te. 29 december 2018 1357: Diest. Amerikaanse stafford pups te koop vanaf 550. De pups zijn gevaccineerd, ontwormd en gechipt. Steeds met garantie. 12 november 2018 1855: Hooglede Gits. Engelse stafford pups. Engelse stafford pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie engelse stafford dekreu staat ook ter beschi. 10 november 2018 1236: Diest. Overige categorieën in Honden. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Stafford Puppies Honden.
Prachtige Chunky Blue Staffy Pups klaar. Staffordshire Bull Terrier Puppies. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Prachtige Chunky Blue Staffy Pups klaar. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Staffordshire Bull Terriers Puppies.

Contacteer ons