Zoeken naar staffordshire bull terrier pups kopen

staffordshire bull terrier pups kopen
 
Stafford Honden 2dehands.be.
Amerikaanse Staffordshire Terrier pup wit, blauw en tan. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot. 13 april 2018 1305: Harelbeke Bavikhove. Amerikaanse Staffordshire Terrier pup kleur blauw.
Stafford Puppies Honden.
Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Mooie grove Amerikaanse Stafford pups Blauw. Hartelijke Stafford Terriër Pups.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Staffordshire bull terriër pups. Uit deze mooie combinatie verwachten eind oktober een nestje staffordshire bull terrier pups van: Celtic Dragon's' Flaming Star X Lucky Leco van de Vollerswaal Ze zullen begin januari het nest mogen verlaten Beide ouders zijn in bezit van een FCI-stamboom.
Staffordshire Bull Terrier pups te koop, staffordshire pups te koop.
Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups te koop. Staffordshire Bull Terrier pups teefjes en Engelse stafford pups reutjes. Staffordshire bull terrier pups te koop in het Hezehof! Staffordshire bull terrier pups of in de volksmond Engelse Staffords genoemd, zijn afkomstig uit Engeland.
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. Foto's' van onze honden en hun pups.
Vind amerikaanse stafford pup in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Amerikaanse stafford pups te koop mogen gelijk mee Het was een nest van 6 pups 1e kerstdag geboren 15 weken oud nog 2 reutjes beschikbaar De pups hebben de volledige inentingen gahad De pups zijn naar de dierenarts geweest zijn ingeent, gechipt en hebben uiteraard een europees paspoort met daar.
Vind engelse stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
amerikaanse stafford pup. staffordshire bull terrier. bull terrier pups. amerikaanse stafford pups. Dieren en Toebehoren. 7 resultaten voor engelse stafford pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Jack Russells en Terriërs 7. Moet nu weg. Moet nu weg 0.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Wij ondersteunen van harte het initiatief FAIRPUP.NL van de Koninklijke Hondenbescherming. We adviseren u met klem de FAIRPUP-Check te doen alvorens u een beslissing neemt om bij een bepaalde fokker uw pup te kopen! Enige tijd geleden heeft de Raad van Beheer als initiator het voortouw genomen t.a.v. het projectplan FAIRFOK Gezonde en sociale hond in Nederland, ondersteund door vele organisaties en instellingen! In 2008 hebben we onze kennel registratie van de Raad van Beheer gekregen. Zo af en toe fokken wij een nestje, maar in principe doen wij dat alleen indien we zelf hier een of meerdere pups van willen houden, al dan niet in co-own.

Contacteer ons