Resultaten voor pups verwacht staffordshire bull terrier

pups verwacht staffordshire bull terrier
 
Stafford Puppies Honden.
Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Prachtige blauwe Staffordshire Bull Terrier Puppies. Mooie grove Amerikaanse Stafford pups Blauw. Hartelijke Stafford Terriër Pups.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Staffordshire bull terriër pups. Uit deze mooie combinatie verwachten eind oktober een nestje staffordshire bull terrier pups van: Celtic Dragon's' Flaming Star X Lucky Leco van de Vollerswaal Ze zullen begin januari het nest mogen verlaten Beide ouders zijn in bezit van een FCI-stamboom.
Staffordshire Bull Terrier fokkers Honden Page.
Ook de fokker van onze teef. Verwacht 6 pups in rood. Beide ouders hebben een stamboom en zijn door geboorte vrij van PL, L2HGA en HC maar zijn ook nog beide getest. Honden worden volgens richtlijn RvB geënt, ontwormd en krijgen een stamboom. Ze groeien op in huiselijke sfeer. Bekijk de fokker vermelding van geen. Wij fokken af en toe een nestje, en alleen als wij er zelf wat uit willen houden. De overige pups komen dan beschikbaar voor liefhebbers van de staffordshire bull terrier.
JECANIBO'S.'
PUPS VERWACHT IN HET VOORJAAR VAN 2018. Hier onder stellen wij onze Staffordshire Bull Terriers voor, die bij ons wonen of bij onze vrienden. In de eerste plaats zijn het huishonden die het vooral ontzettend goed hebben in het dagelijks leven, en daarnaast ook flink aktief zijn tijdens onze trainingen Gehoorzaamheid, Behendigheid en Dogfrisbee.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
In 25, uur tijd werden er 2 pups geboren, een teefje en een reutje. Beiden zijn zoals verwacht rood met zwarte tekening en wit. De vader is Cooper, een prachtige jonge kampioensreu uit Denemarken. Kijk HIER M-nestje 2015 voor meer informatie.
Vind engelse stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
amerikaanse stafford pup. staffordshire bull terrier. bull terrier pups. amerikaanse stafford pups. Dieren en Toebehoren. 7 resultaten voor engelse stafford pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Jack Russells en Terriërs 7. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden 0. Een week 1. Advertenties gerelateerd aan engelse stafford pups. Dieren en Toebehoren. Engelse stafford pup met stamboom. Door allergie van onze zoon kunnen we helaas onze lieve pup 15 weken niet houden. Ze is zindelijk dus daar heeft u geen omkijken meer aan. Tevens heeft ze alle vaccinaties gehad. Ze is gechipt heeft een paspoort en een stamboom en is dna getest. Heeft u een gouden mandje en kunt u haar bieden wat ze nodig. kees de vries. engelse stafford pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. Engelse stafford B.o.A. staffs pups verwacht.
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. Foto's' van onze honden en hun pups.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Bij aankoop van de Staffordshire Bull Terrier pup dient u kopieën te krijgen van alle gezondheidsuitslagen, zowel van de ouderdieren als van de pups. Staffordshire Bull Terrier pups Quinlent Staffordshire Bull Terriers. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen!

Contacteer ons