Resultaten voor bull terrier pups te koop met stamboom

bull terrier pups te koop met stamboom
 
Kingsfarm's' Bull Terriers.
Elk hondje is nu aan zijn naam en dna-profiel gekoppeld. De chipper had van de Raad van Beheer opdracht gekregen om die dag 3x een kennelcontrole uit te voeren. Je raad het al, wij zaten ertussen. Ok wat houd dit in; alle aanwezige honden worden gecontroleerd op hun chipnummerstamboomloze honden mag je niet in huis hebben als je rashonden fokt, de bijbehorende stamboom moet je laten zien, en het eigendomscertificaat van onze oude hond van bijna 10 moesten we toch wel even goed zoeken, maar gevonden. De verblijfplaats en welzijn van de honden werd bekeken en er wordt gezocht naar besmettelijke ziektes Alles werd ok bevonden en onze kennelnaam uit de jaren 60 komt volgens de chipper zelden voor kon gewoon blijven bestaan. Een zeer druk bezoek weekend achter de rug, maar o zo gezellig. De pups doen het fantastisch, als ze wakker zijn gaan ze eerst naar buiten, zodat ze daar kunnen plassen en poepen. Dit weekend hebben ze kennis gemaakt met een klein kindje van 1.5 jaar.
schattige Bullterrier pups voor beschikbaar Honden.
Bull Terrier Puppies Bull Terrier Puppies Deze puppies worden opgeheven in een gezinswoning waar we beide ouders hebben, moeder Zigeuner is een rood enwit vrouw en vader Ronnie is een witte hond met een zwarte oogpatch en oor.Beide ouders zijn briljant met kinderen en andere. Bullterrier pups Wij hebben een prachtig nestje Bull Terrier pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkop. Schattige Toy Poedels puppies ze hebben hun eerste vaccinatie gehad, dierenartscheck en zijn microchipped zijn volledig gespeend en hebben een uitstekende stamboom.
Vind bull terrier pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Prachtige Staffordshire Bull Terriër Pups stafford pup. Prachtige staffordshire bull terriër pups beschikbaar uit unieke combinatie vader is spaans kampioen santfost solo poker hij heeft een fantastische lief karakter en een mooie stamboom. Deze prachtige reu was voor een paar maanden in nederland en hebben wij kunnen gebruiken voor ons netje pups. Bullterrier / bull terrier pups. Hoi hoi, wij zijn op zoek naar een goed tehuis nieuw baasje voor onze pups. Bent u op zoek naar een mooie en forse bull terriër pup die lief en speels is dan zit u hier goed. Wij hebben namelijk een heel mooi nestje met bull terriërs pups, die nu oud genoeg zijn om het nestje te mogen verlaten.
Vind bull terrier pups in Honden Jack Russells en Terriërs op Marktplaats.nl.
Wij fokken uitsluitend met stamboom honden en honden die vrij zijn van erfelijke ziektes. Heel mooie Bull terrier pups. Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke bull terrier pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten. De prijs is afhankelijk van de kleur / leeftijd. bull terrier pups. Bull terrier pups te koop!
Schattig Bullterrier pups met stamboom Honden.
max 500 karakters. Schattig Bullterrier pups met stamboom. Plaats gratis advertentie. Meer Bullterrier Puppies. Bullterrier pups Wij hebben een prachtig nestje Bull Terrier pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.
Puppyplaats.nl Bull Terriër pups aangeboden.
UKC stamboom met grote namen zoals kinglion2xKing, Liger, Ironcross discliple NE. 7 augustus 2017. blauw grijs american stafford x bully pups. Te koop super lieve en prachtige blauw grijze amerikaanse stafford / bully pups. Geboren op 6 juni 2017. Uit een nestje van 7 pups zoeken wij nog een goed huisje voor deze 3 prachtige teefjes.en 4 prachtige reutjes De pups groeien op bij ons in de huiskamer me. Te koop super lieve en prachtige blauw grijze amerikaanse stafford / bully pups. Te koop super lieve en prachtige blauw grijze amerikaanse stafford / bully pups. Geboren op 6 juni 2017. Uit een nestje van 7 pups zoeken wij nog een g. 18 juli 2017. 18 juli 2017. staffordshire bull terrier pups te koop vanuit servie.
Bullterrier Honden 2dehands.be.
De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 2221: Asse Zellik. bull terrier pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen.

Contacteer ons