Meer resultaten voor bull terrier pups stamboom

bull terrier pups stamboom
 
Schattig Bullterrier pups met stamboom Honden.
max 500 karakters. Schattig Bullterrier pups met stamboom. Plaats gratis advertentie. Meer Bullterrier Puppies. Bullterrier pups Wij hebben een prachtig nestje Bull Terrier pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.
schattige Bullterrier pups voor beschikbaar Honden.
Bull Terrier Puppies Bull Terrier Puppies Deze puppies worden opgeheven in een gezinswoning waar we beide ouders hebben, moeder Zigeuner is een rood enwit vrouw en vader Ronnie is een witte hond met een zwarte oogpatch en oor.Beide ouders zijn briljant met kinderen en andere. Bullterrier pups Wij hebben een prachtig nestje Bull Terrier pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkop. Schattige Toy Poedels puppies ze hebben hun eerste vaccinatie gehad, dierenartscheck en zijn microchipped zijn volledig gespeend en hebben een uitstekende stamboom.
Puppyplaats.nl Bull Terriër pups aangeboden.
De pups zijn in het bezit van een stamboom en Europees paspoort. Zeer leuk nestje van 3 1 reutje en 1 teefje beschikbaar klaar om met een nieuw baasje mee te. Zeer leuk nestje van 3 1 reutje en 1 teefje beschikbaar klaar om met een nieuw baasje mee te gaan. Enthousiaste pups die veel in de hand komen en met. 28 februari 2018. Staffordshire bull terrier.
Kingsfarm's' Bull Terriers.
De stamboomaanvraag is ingevuld voor alle pups nu een naam doorgegeven die op de stamboom komt, deze kan niet meer worden gewijzigd. Als de chipper komt na 5 a 6 wekendan zoeken wij het betreffende hondje erbij, chip erin en klaar.
Vind bull terrier pups in Honden Jack Russells en Terriërs op Marktplaats.nl.
Wij fokken uitsluitend met stamboom honden en honden die vrij zijn van erfelijke ziektes. Heel mooie Bull terrier pups. Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke bull terrier pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Vind bull terrier pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Gezocht een bull terrier pup. Ge zocht een bull terriër pup. Prachtige Staffordshire Bull Terriër Pups stafford pup. Prachtige staffordshire bull terriër pups beschikbaar uit unieke combinatie vader is spaans kampioen santfost solo poker hij heeft een fantastische lief karakter en een mooie stamboom.
Bullterrier be gentle with love.
Tagged Begentlewithlove, bull, bull terrier, bull terriers, Bullterrier, bully, drachtig, echo, fokker, Honden, Nestje, pup, puppy's' pups, stamboom. pups 5 weken! Posted by begentlewithlove. Tagged bull, bull terrier, Bullterrier, Hope, Nestje, pup, puppy's' pups, red pepper, sjefke, stamboom. pups 3 weken!

Contacteer ons