Resultaten voor stafford bull terrier pup

stafford bull terrier pup
 
Staffordshire Bull Terrier kennels in Nederland Doggo.nl.
Staffordshire Bull Terrier kennels in Nederland. Colonel Ekmanstr 6573 BM Beek-Ubbergen. Engelse Staffordshire Bullterriers. Hondenfokker Meer info. De Oxer 11 8252 HA Dronten. Ozzle's' Family is een kleinschalige kennel van Staffordshire Bull Terriers. Hondenfokker Meer info. Of Marco's' Dogs. Oranjestraat 70 5126 BR Gilze. Wij fokken al jaren Staffordshire Bull Terriërs uit goede lijnen. Hondenfokker Meer info. Van Iduna Staff's.' Kameleon 46 1704VK Heerhugowaard. Wij zijn een hobbyfokker van het ras Staffordshire bull terriër en zijn clubfokker van de rasvereniging. Hondenfokker Meer info. Angel of sunshine Staffs. Eekhoornakker 21 3994ET Houten. Hondenfokker Meer info. Turfschuit 13 3402 MH IJsselstein. Engelse stafford fokker.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Hierbij heb ik nog 1 mooie gezonde reu pup genaamd Rambo van ongeveer 13 weken oud. Hij heeft alle inentingen en ontwormingen en kure. 12 september 2018. Spanish/ Brazilian bloedline, English Staffordshire Bull Terrier. FCI Staffs puppies met een special bloedline, vol met int.
Stafford Honden 2dehands.be.
American Staffordshire Terrier pups blauw. Wij hebben prachtige blauwe American Staffordshire Terrier pups, reutjes en teefjes, net klaar om het nestje te verlaten! De pupjes zijn gevac. 23 januari 2019 0919: Laakdal Eindhout. Zeer mooie blauwe American Stafford pupjes. Wij hebben een nestje American Stafford pupjes ter reservatie.
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Tips rondom de keuze en aanschaf van een Stafford. Hondenspeelgoed voor Staffordshire Bull Terriers. Om je Staffordshire Bull Terrier effectief te trainen. Wat is een gangbare prijs voor een Stafford pup. De rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier. Email: contact at sbtinfo.nl.
Stafford Puppies Honden.
Amerikaanse Stafford puppie. American stafford pups. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Prachtige Chunky Blue Staffy Pups klaar. Staffordshire Bull Terrier Puppies. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Prachtige Chunky Blue Staffy Pups klaar. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups.
Staffordshire Bull Terrier.
De rasvereniging; Staffordshire Bullterrier Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Staffordshire Bull Terrier. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: DNA-onderzoek naar Heriditary Cataract en L-2 Hga. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasvereniging. FCI groep 3: Terriers. FCI nummer 76. op zoek naar een pup van dit ras?
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Wij zijn sinds 2009 clubfokker van de SBTCN, de rasvereniging van de Staffordshire Bull Terrier in Nederland. Wij confirmeerden ons derhalve uiteraard ook aan het clubfokkersreglement van de SBTCN. Echter in het begin van 2018 is het clubfokkerschap beëindigt en geldt uitsluitend het VFR verenigingsfokreglement als leidraad voor leden van de SBTCN. Ozzles Family volgt het door ons zelf in het leven geroepen GKWS-principe wat staat voor Gezondheid Karakter Welzijn Schoonheid van pups en ouderdieren, waarbij Gezondheid het meest en Schoonheid het minst belangrijke is. Want liever een iets minder mooie pup die 100% gezond is dan een hele mooie pup die op latere leeftijd gezondheidsklachten zou kunnen vertonen!

Contacteer ons