Op zoek naar kennel bull terrier?

kennel bull terrier
 
Of Djindjairo's' Home.
Ons bullen virus begon in de jaren 90 en na regelmatig bezoek aan shows en bij verschillende fokkers op bezoek te zijn geweest kwam in 2003 ons eigen bulletje: Born in Timber Chelza Kira." Ik ben mijn eigen gaan verdiepen in het ras en heb mijn droom en hobby kunnen laten uitkomen. Z o zijn we onze kennel gestart: Of Djindjairo's.'
Kingsfarm's' Bull Terriers.
Ze kunnen nu allemaal zelfstandig plassen en poepen, uiteraard met veel geluid erbij. Vanaf vandaag staan ze eigenlijk goed op hun pootjes en doen pogingen om door de werpkist te lopen, na een aantal passen vallen ze echter toch weer om.
Bull Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Bij Engelse Bulldogs, Bordeaux Doggen en Engelse Bullterriers. Hondenfokker Meer info. Rosary Mini Bulls. Eisenhowerstraat 1934 RA Egmond aan Zee. Miniatuur Bull Terrier. Hondenfokker Meer info. Indian Dogs Kennel. Dorpsterlanden 2 9921 RW Stedum. Dalmatiers en Bull Terriers. Hondenfokker Meer info.
Indian" Dogs Kennel, Bullterriers en Dalmatiers."
Dit werd de kennel Indian" Dogs" en deze website. De beslissing om te gaan fokken met mijn honden is ontstaan uit liefde voor deze drie rassen en ook andere mensen een gezonde, lieve, trouwe en ook mooie Dalmatiër of Bullterriër te kunnen bieden.
Seasidebullys-Homepage.
Urukonda Bull Terriers.
Wij zijn Ans en Marco en wonen in Zevenaar bij Arnhem. Ik heb mijn eerste Bull Terrier gekocht in 1970 bij de Polytelis kennel in Winterswijk., vanaf toen ben ik verliefd geworden op de Bull en daarna zijn er nog vele gevolgd o.a.

Contacteer ons