Zoeken naar herplaatsing mini bull terrier

herplaatsing mini bull terrier
 
Bull terrier forum Holland Startpagina Facebook.
Info Alles bekijken. Stichting Bustapit Noodopvang en Herplaatsing. Second Chance Staffords Pitbulls vzw. Nederlandse Bull Terrier Club. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. English Bull Terriers and Staffordshire Bull Terriers-Ireland. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Bull terrier forum Holland.

Zo nu en dan staan er op deze pagina Miniatuur Bull Terriers van leden/fokkers die een nieuw thuis zoeken. Herplaatsers zijn gefokt volgens het Fokregelement van de Miniatuur Bull Terrier Vriendenkring. Momenteel zijn er geen herplaatsers beschikbaar. Lidmaatschap / Membership.
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
Herplaatsers Mini-Bull-Devils Miniatuur Bullterriers.
Het komt wel eens voor dat het door omstandigheden niet lukt met een pup in zijn nieuwe thuis. Door verschillende omstandigheden kan het noodzakelijk zijn dat er voor een miniatuur bullterriër een nieuw goed thuis gezocht moet worden, omdat het op de oude plaats niet meer gaat.
Herplaatsing.
Herplaatsers.
Momenteel geen herplaatsers. Af en toe krijgen we van leden een verzoek om herplaatsing. Dit kan door allerlei omstandigheden komen, ziekte, verandering van werk, scheiding, verhuizing, enz. Het kunnen gecastreerde reuen zijn of gesteriliseerde teefjes. Maar allemaal hondjes die graag een ander gezin komen opvrolijken. Uiteraard nemen wij geen verzoeken aan van eigenaren van honden die gedragsproblemen t.o.v. Wanneer U interesse heeft om een jong volwassen minibull een goed thuis en een stabiele opvoeding te bieden, kunt U dit opgeven via het secretariaat. Ook kan dit al U dit alleen voor een korte periode wilt doen. Hierbij denken wij aan vakantie, ziekenhuis opnamen van de baas. Kortom, van een dagje tot enkele weken opvang, waarbij u tijdelijk de hond opvangt zodat deze niet in een pension hoeft. Een mini bull is graag onder de mensen en verblijft niet graag in een kennel, hoe groot en mooi die er ook uitziet.
Overzicht Bull Terriër Miniatuur herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Bull Terriër Miniatuur herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.
Herplaatsing.
Wij maken u hierbij attent op deze site, waar u onder de rasgroep Terriërs zelf regelmatig kunt checken of er Bull Terriers in asiels verblijven. Wij proberen om regelmatig Bull Terrier asielhonden op deze site in de spotlight" te zetten. Herplaatsing stamboomloze Bull Terriers/ Bull Terriers met stamboom maar die buiten de B.T.R.N.

Contacteer ons