Zoeken naar bull terrier kennel

bull terrier kennel
 
Urukonda Bull Terriers.
Wij zijn Ans en Marco en wonen in Zevenaar bij Arnhem. Ik heb mijn eerste Bull Terrier gekocht in 1970 bij de Polytelis kennel in Winterswijk., vanaf toen ben ik verliefd geworden op de Bull en daarna zijn er nog vele gevolgd o.a.
RedPassion Staffs Waalwijk Home.
Dit was het begin van mijn allergrootste passie: het houden, lief hebben, showen en fokken van staffordshire bull terriƫrs. De honden die ingezet worden voor de fok zijn getest op of door geboorte vrij van L2HGA en HC en zijn alle vrij bevonden van PL. Ze zijn in het bezit van een FCI-stamboom en gechipt. RedPassion Staffs is lid van de rasvereniging de S.B.T.C.N. en is geregistreerd kennel bij de Raad Van Beheer onder nummer: 264860.
Nieuws. Varkhond Bull Terrier Kennel.
Wij zijn Raad van Beheer erkend fokker, hebben een kennel de woonkamer naam Varkhond en doen heel incidenteel een nestje, maar zijn primair Bull Terrier liefhebbers. Op deze site een boel aandacht voor de BT's' die de afgelopen 15 jaar ons leven verrijkten: in het verleden Mathilda, Spike, Tosca, Thora, Harry en Bolletje.
Seasidebullys-Homepage.
American Pit Bull Terrier Wikipedia.
The American Pit Bull Terrier APBT is a purebred dog breed recognized by the United Kennel Club and American Dog Breeders Association. 1 2 It is a medium-sized, solidly-built, intelligent, short-haired dog, whose early ancestors came from the British Isles.
Kennel voor Engelse Bull Terrier Pups, Fokken, Hondenshows, Rasstandaard.
Welkom op Nebari.nl de website voor de Engelse Bull Terrier. Wij zijn Martin de Boer uit Groningen en Marcel Steenkamp uit Winschoten en onze grote passie is de. Engelse Bull Terrier. In maart 2011 hebben wij in goed overleg met Erik van der Kamp besloten de kennel Nebari voort.
ofunbelievebull.
Bull terrier kennel Of" Unbelievebull." WELkOM OP ONZE VERNIEUWDE SITE. WIJ PROBEREN VAN TIJD TOT TIJD DE SITE NETJES TE UPDATEN. VEEL KIJKPLEZIER EN VERGEET ONS GASTENBOEK NIET TE ONDERTEKENEN. MARTIJN, MARIELLA EN ONZE GEWELDIGE BULLEN. Wij plannen een nest deze zomer.
Maks Maks Doggies. Doggies.
Koop nooit een Stafford zonder F.C.I. stamboom! KLIK OP NIEUWS! Welkom op deze site! Ik ben Marion Hoekstra getrouwd met Johan. Wij hebben onze kennel in het Brabantse Etten-Leur. Wij zijn helemaal verliefd op het ras de american staffordshire terrier en de staffordshire bull terrier. Ik ben zelf m'n' eigen verder gaan verdiepen in de SBT en u zult hier voornamelijk info over vinden op mijn Info site. Cataract. Info Demodex. Info Heupdysplasie. Memoriam. Banner. C ontact. Links.

Contacteer ons