Op zoek naar bull terrier pups met stamboom?

bull terrier pups met stamboom
 
Kingsfarm's Bull Terriers.
Ik geef ze nu 3x vast voedsel per dag Bertie houd het wel in de gaten. Ze vond de visite niet erg en vind alles ok. Wel kijkt ze wat er met de pups gebeurd. De pups stoeien met elkaar als ze wakker zijn maar dit duurt echt niet langer dan 10 minuten dan zijn ze weer vertrokken. Soms ben ik wat hondjes kwijt dan zitten ze op de bank bij mijn dochters. Puppy week 3 dag 18. gepubliceerd op 21 februari 2015 om 1629. Normaal zit ik dit weekend in Engeland Coventry voor de Trophy-show dat is op het moment niet mogelijk.
Bullterrier be gentle with love.
Puppys opkomst van Red Pepper Off Oxion. Wij verwachten aankomende zomer Juni 2014 pups van Bigshot Sugar Daddy x Red Pepper Off Oxion. Tagged bull bull terrier Bullterrier Hope Nestje pup puppy's pups red pepper sjefke stamboom. Mollycoddle Be Gentle With Love 35 weeks old 17 July 2017. dogshow Antwerpen/braboshow 2017 30 April 2017. CETS Belgium 2017 15 April 2017.
Bull Terrier N.B.T.C.
Welkom.
Klik hier voor de formulieren. BELANGRIJK ONDERZOEK GEZONDHEID BULL TERRIER. Alle informatie KLIK HIER. Het unieke eivormige hoofd van de Bull Terrier is kenmerkend voor dit ras. Geen enkel ander hondenras heeft een. Om lid te worden van de BTRN moet het lidmaatschapsformulier worden ingevuld en verzonden naar het secretariaat. Op zoek naar een Bull Terrier Pup? Klik hier voor de fokkerslijst. In de Gouden Mand. 1e wetenschappelijk onderzoek Bull Terrier. Brief Engelse Kennel Club.
Op zoek naar een Bull Terrier Pup?
Pupinformatie wordt alleen verstrekt over nesten die gefokt zijn conform de regels van het fokreglement van de Bull Terrier Rasvereniging Nederland. Met de komst van het fokreglement en een speciaal opgemaakte gezondheidsverklaring willen wij als rasvereniging een begin maken met de aanpak van de gezondheidsproblemen die ons ras kent. Daarbij willen wij niet uit het oog verliezen dat het fokken van honden voor velen een hobby is. Wij gaan er echter wel vanuit dat elke zichzelf respecterende fokker vooral gezonde honden wil fokken. De opgestelde regels zie fokreglement klik hier zijn de wensen van onze leden en zijn alleszins billijk te noemen.
Urukonda Bull Terriers.
Wij zijn Ans en Marco en wonen in Zevenaar bij Arnhem. Ik heb mijn eerste Bull Terrier gekocht in 1970 bij de Polytelis kennel in Winterswijk. vanaf toen ben ik verliefd geworden op de Bull en daarna zijn er nog vele gevolgd o.a. Bob of Serious Desire uit Hoeven Brabant. Door Ad en Leo zijn we eigenlijk in de show en fokwereld terechtgekomen en daar zijn we nu nog mee bezig met veel plezier. Wij hopen dan ook in de toekomst nog mooie en lieve bullen te fokken. Onze bullen groeien op in huis en tuin. Urukonda is onze kennelnaam en de betekenis daarvan is. IK HEB JE LIEF.
Puppyplaats.nl Bull Terriƫr pups aangeboden.
De pups worden met 2-4-6 en 8 weken ontwormt ze zijn gechipt en hebben een europees paspoortje en zijn allemaal gezond verklaard. De pups zijn al krant zindeli. Mooie american bully pups met ABKC stamboom. Pups groeien op in huiselijke kring met andere. Mooie american bully pups met ABKC stamboom. Pups groeien op in huiselijke kring met andere dieren. De pups worden met 2-4-6 en 8 weken ontwormt ze zi. American Bully Tricolor teefje met ABKC stamboom. Deze 100% american bully pup is geboren op 4-11-2016 en mag het nest verlaten ze is gek op kinderen en heel aanhankelijk.
schattige Bullterrier pups voor beschikbaar Honden.
mannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaar mannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaarmannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaarmannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaar. mooie blauwe/witte bully pitbull GOEDE DAG.BESTE HONDEN LIEF HEBBERSER ZIJN VIER MOOIE BLAUWE/WITTE BULLY PITBULL TEEFJES GEBOREN OP 5-5-2014.ZE GROEIEN OP IN EEN HUISELIJKE KRING MET TWEE JONGEN KINDEREN EEN VAN 7 EN 13 JAAR OUD EN ER LOPEN NOG TWEE KLEINE HONDJES EN EEN KAT IN HUIS RO.

Contacteer ons