Op zoek naar miniatuur bull terrier pups te koop?

miniatuur bull terrier pups te koop
 
Bullterrier Honden 2dehands.be.
Miniatuur Bullterrier Rassen Hondenplaza.
Als u meer wilt weten over de Miniatuur Bull Terrier kunt u ook de boeken over de Standaard Bull Terrier raadplegen. Er bestaan maar weinig boeken speciaal van de Miniatuur. Hoe de Miniatuur Bull Terrier precies is ontstaan is bijna niet te achterhalen. De Engelsman James Hinks trachtte door kruisingen van verschillende Buldoggen en Terriers en misschien nog andere rassen zijn kleine hond te creëren. Hij was een talentvol fokker maar hechtte weinig waarde aan het voeren van stamboeken. Daarbij werden tot 1875 veelvuldig honden met dezelfde namen geregistreerd wat het een en ander nog onduidelijker maakt! Vast staat dat in de eerste dagen van de Bull Terrier veel miniaturen voorkwamen.
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Misterybulls miniatuur bull terriers. Wij zijn Martin en Miranda en wij wonen samen met onze zeven miniatuur bull terriers in Hengelo ov. Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita een standaard bull terrier. En wat voor een! Door haar vrolijke en vooral ondeugende karakter zijn wij helemaal verslaafd geraakt aan dit ras. We verhuisden naar een groter huis dus was er plaats voor nog een bulletje. Maar ditmaal zou het een mini bull worden dat leek ons helemaal geweldig.
Welkom bij Kennel EL Batidor miniatuur bull terriers Geregistreerd bij de Raad van Beheer Certificaat Dieren E.H.BO Certificaat K.K.1.
Geregistreerd bij de Raad van Beheer. In 1999 hebben wij onze eerste Miniatuur Bull terrier gekocht een reutje Cocopah red eye. en al gauw kwam er een tweede mini bij Miss Magnolia dewi en zo zijn. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini met als doel het ras te verbeteren en het belangrijkste niet te vergeten. de gezondheid en het karakter van de mini. Wij zijn een hobby kennel en fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig gekozen lijnen. Al onze minis leven in huiselijke omgeving daar waar de pups ook op groeien.
Wij fokken miniatuur bull terriërs in Amsterdam.
Wij zijn Vanessa en Bart en wij wonen met onze 5 miniatuur Bull Terriërs in Hillegom Nederland. Onze mini bulletjes wonen bij ons in huis en gaan graag overal mee naar toe. De mini bullterrier is en sociale hond met een geweldig karakter. Als wij een nestje plannen steken wij veel tijd in het vinden van een goede combinatie. Gezondheid karakter en een ras typische miniatuur bull terriër staat voor ons voorop het ras in stand houden en verbeteren is ons doel.
Fokkers.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
Home.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
schattige Bullterrier pups voor beschikbaar Honden.
Bull terrier pups beschikbaar Bull terrier pups beschikbaar. Kwaliteit Bull Terrier pups te koop Kwaliteit Bull Terrier pups te koop. Mooie bull terrier pups te koop Mooie bull terrier pups te koop. Gift mannelijke en vrouwelijke bull terrier Gift mannelijke en vrouwelijke bull terrier.

Contacteer ons