Meer resultaten voor staffordshire bull terrier pups

staffordshire bull terrier pups
 
Vind engelse stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Engelse Stafford pups beschikb. Staffordshire Bull Terrier. Op 20 aug. 2017 Is er een prachtig nest van 6 pups geboren, 2 reutje's' en 4 teefje's' in de kleur gitzwart, waarvan nog teefje's' beschikbaar zijn. De moeder is: damian's' diamonds amazing grace kleur gitzwart.
WELKOM!
Op deze web-site wil Staffjoy's' Staffordshire Bull Terriers graag haar honden presenteren maar tevens informatie gegeven met betrekking tot het geweldige ras de Staffordshire Bull Terrier. U kunt informatie aantreffen over het karakter van de Staffordshire Bull Terrier, opvoedingstips, informatie over het bezoeken van een tentoonstelling, maar ook de verzorging van een Staffordshire Bull Terrier wordt behandeld.
Diva Staffords.
Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Meer over de aanschaf. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. 5059AG Heukelom NB. 31 6 483 161 50. Foto's' van onze honden en hun pups.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Bij aankoop van de Staffordshire Bull Terrier pup dient u kopieën te krijgen van alle gezondheidsuitslagen, zowel van de ouderdieren als van de pups. Staffordshire Bull Terrier pups Quinlent Staffordshire Bull Terriers. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen!
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Uit deze mooie combinatie verwachten eind oktober een nestje staffordshire bull terrier pups van: Celtic Dragon's' Flaming Star X Lucky Leco van de Vollerswaal Ze zullen begin januari het nest mogen verlaten Beide ouders zijn in bezit van een FCI-stamboom.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Hoewel wij natuurlijk toejuichen dat de illegale en vaak erbarmelijke handel in pups een halt wordt toegeroepen vinden wij het niet wenselijk en niet in het belang van onze pups dat deze in de belangrijke opvoedingsperiode nog bij ons verblijven in plaats van bij hun nieuwe baasjes.
Staffordshire Bull Terrier Fokkers en Kennels SBT INFO NL.
Een enigskind" pup is o zo aandoenlijk, maar mist de ervaring die de pups in het nest spelenderwijs opdoen. In hun onderlinge spelletjes leren de Staffordshire Bull terrier pups dat ze zelf initiatief kunnen nemen om te spelen, maar dat ze ook wel eens moeten incasseren.
Stafford Puppies Honden.
Amerikaanse stafford pups te koop. mannelijke en vrouwelijke Stafford shire Terrier pups te koop. Zeer mooie Amerikaanse stafford pups te koop. Staffordshire Bull Terrier. Blauwe amerikaanse staffords pups te koop. Staffordshire Bull Terrier. Staffordshire Bull Terrier. Amerikaanse Staffordshire Terrier pups beschikbaar.

Contacteer ons