Resultaten voor staffordshire bull terrier pups

staffordshire bull terrier pups
 
WELKOM!
In onze eigen fok streven wij een bepaald type Staffordshire Bull Terrier na, voornamelijk in de kleurslagen, rood, wit en bont rood/wit. Ons type Staffordshire Bull Terrier is een stevige, compacte eWIJ n behendige hond die goed in balans is.
Staffordshire Bull Terrier Fokkers en Kennels SBT INFO NL.
Een enigskind" pup is o zo aandoenlijk, maar mist de ervaring die de pups in het nest spelenderwijs opdoen. In hun onderlinge spelletjes leren de Staffordshire Bull terrier pups dat ze zelf initiatief kunnen nemen om te spelen, maar dat ze ook wel eens moeten incasseren.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Bij aankoop van de Staffordshire Bull Terrier pup dient u kopieën te krijgen van alle gezondheidsuitslagen, zowel van de ouderdieren als van de pups. Staffordshire Bull Terrier pups Quinlent Staffordshire Bull Terriers. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen!
Diva Staffords.
Lid van rasvereniging. Om kennis te maken met onze Staffordshire bull terriërs kun je altijd een keertje langskomen bij ons in Heukelom NB. Zo leer je onze honden, en ons, kennen en krijg je een beter beeld van hun karakter, uiterlijk en opvoeding. Mail, WhatsApp of bel ons. Met de aanschaf van een Stafford pup ga je een flinke verantwoordelijkheid aan. Jarenlang breng je samen met je hond door. Wij vinden dat iedereen die bezig is met de aanschaf van een pup, deze beslissing goed moet overdenken. Diva is een schitterende Stafford met een kenmerkend half/half'-gezicht' en is de moeder van Beertje en oma van Aapje en Guusje. Eind 2015 is Sjefke bij ons gekomen. Geen directe familie, maar wel een plaatje, net als rest. Foto's' van onze honden en hun pups.
Pups Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Wij zijn sinds 2009 clubfokker van de SBTCN, de rasvereniging van de Staffordshire Bull Terrier in Nederland. Wij confirmeerden ons derhalve uiteraard ook aan het clubfokkersreglement van de SBTCN. Echter in het begin van 2018 is het clubfokkerschap beëindigt en geldt uitsluitend het VFR verenigingsfokreglement als leidraad voor leden van de SBTCN. Ozzles Family volgt het door ons zelf in het leven geroepen GKWS-principe wat staat voor Gezondheid Karakter Welzijn Schoonheid van pups en ouderdieren, waarbij Gezondheid het meest en Schoonheid het minst belangrijke is. Want liever een iets minder mooie pup die 100% gezond is dan een hele mooie pup die op latere leeftijd gezondheidsklachten zou kunnen vertonen!
Stafford Puppies Honden.
Prachtige Chunky Blue Staffy Pups klaar. Staffordshire Bull Terrier Puppies. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Prachtige Chunky Blue Staffy Pups klaar. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Blue Staffordshire Bull Terrier Pups. Staffordshire Bull Terriers Puppies.

Contacteer ons