Zoeken naar prijs bull terrier met stamboom

prijs bull terrier met stamboom
 
Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats! Staffmate Staffordshire Bull Terrier.
Uw pup krijgt een FCI stamboom. Als U een pup gekocht heeft en U komt deze ophalen dan krijgt een een zogenaamde puppymap" mee. Hierin staat informatie betreffende de gezondheidstesten van beide ouders, de ras standaard, algemene informatie over de opvoeding, voeding, slapen, zindelijkheid, inentingen, ontwormen, speelgoed, gezondheidsaspecten, fases in het puppyleven, en nog véél meer. De honden waarmee we fokken zijn getest op de gezondheidsaspecten welke in het fokreglement van de SBTCN zijn vastgelegd. Op dit moment zijn dat erfelijke ziekten als L2Hga" en HC, deze DNA onderzoeken laten wij door het AHC in Engeland uitvoeren. S.B.T.C.N staat voor Staffordshire Bull Terrier Club Nederland. Dit is onze rasvereniging. Zij geven 4 maal per jaar het blad de" Stafford" uit. Lidmaatschap van de SBTCN kost 22.50 EURO per jaar. Als clubfokkers mogen wij u een abonnement aanbieden waarbij het eerste jaar gratis is. Meer info op www.sbtcn.nl. Een pup plaatsen. Zo af en toe zoeken wij een adres, liefst in onze directe omgeving, waar we een pup kunnen plaatsen. Wij bedoelen met plaatsen" dat we een pup gratis weggeven of tegen een lagere prijs verkopen, u wordt dan mede-eigenaar.
B.T.C.B. Bull Terrier Club Belgie.
De enige rasclub voor Bull Terrier en Miniatuur Bull Terrier in België erkend door de K.K.U.S.H. en het F.C.I. Le seul club de race pour Bull Terrier et Miniature Bull Terrier en Belgique reconnu par le S.R.S.H. et le F.C.I.
bullterrier pup HondenForum.
Je collega kan idd het beste kijken op de site van de rasvereniging, daar worden ook wel eens meldingen gedaan voor herplaatsers en anders contact opnemen met de fokkers via die site. 11 januari 2012 om 1027: wijzigen. Een bull terrier, hopelijk heeft ze daar heel goed over nagedacht want dit zijn druktemakertjes die heel heel veel beweging en uitdagingen nodig hebben, heeft ze ook kinderen? De prijs die men vraagt is nog redelijk, mijn vriendin heeft hier 1750 euro voor betaald, een vroege en goede socialisatie is hier echt nodig dus je vriendin neemt beter haar tijd om een goede fokker te zoeken en denk niet dat die op mp te vinden zijn.Heel tof dat ze haar tijd wil nemen voor de pup maar twee weken is wat weinig vrees ik, nu jawens, haar veel succes en dat ze alles eerst eens goed overdenkt.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Huisdieren meenemen naar de camping Vacansoleil.
Vanaf januari 2013 wordt de classificatie van honden gebaseerd op basis van hun hoogte gevaarlijk gedrag, dus niet op basis van hun soort of ras. De honden die eerder als gevaarlijk werden gezien zoals de Straffordshire Bull Terrier, worden dus toegestaan in het land. Wanneer een hond wordt beoordeeld als gevaarlijk door de Hongaarse overheid, dan gelden er speciale voorwaarden zoals bijvoorbeeld: een klein kind mag niet met de hond alleen lopen.
Welkom.
Op deze site willen wij ook fokkers, exposanten en leden die werken met de hond de gelegenheid geven hun resultaten te laten zien. Dit door middel van het clubblad Bull Terrier Times welke twee keer per jaar verschijnt, en waarin de aangesloten fokkers u informatie geven over de te verwachten nesten.
ShortyBull.nl Sterk, behendig, clownesk en zeer aanhankelijk.
Dat is natuurlijk niet vreemd met een nieuw ras als de Shorty Bull. Veel te vaak horen wij nog dat de Shorty niets meer of minder is dan een Frenchie of Franse buldog met gecoupeerde oren. Niets is minder waar. De Shorty Bull is zorgvuldig gefokt uit de Staffordshire Terrier, English Bulldog Franse Bulldog.
RedPassion Staffs Waalwijk Home Broodfokkers.
Een goede pup met stamboom is duurder, maar vergeet niet dat de kosten van een dierenarts broodfokkers letten niet op erfelijke ziekten, vlooien, schurft en andere ziekten veel hoger zullen zijn. Een broodfokker weet weinig van de achtergrond en geschiedenis van een ras, de rasvereniging of de rasstandaard, vind dat ook niet nodig want hij fokt alleen voor de lol geld. Test hem of haar gewoon. Een juiste fokker zal honderduit over het ras vertellen. Een fokker moet weten wat de term/ziekte Patella luxatie inhoudt en zelf de dieren kunnen controleren op deze ziekte, of de dieren willen laten nakijken door een dierenarts. Ten slotte, als u denkt ik zal deze pup wel redden uit de klauwen van de broodfokker, doe dit niet! U maakt de broodfokker er alleen maar succesvoller mee, hij heeft dan immers weer een pup verkocht. Kent U een broodfokkers geef dit aan ons door via het contactformulier, wij kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in een Staffordshire Bull Terrier voor deze broodfokkers waarschuwen.

Contacteer ons