Zoeken naar engelse bull terrier

engelse bull terrier
 
Bull Terriër Pedigree.
Een Bull Terriër heeft een grote tuin met een stevig hek nodig en wil niet vastgebonden of aan de ketting gelegd worden, hij heeft graag en veel gezelschap van mensen. Hoewel over het algemeen gezond, hebben Bull Terriërs vaak huidallergieën en hebben ze last van insectenbeten.
Spartan Dogs Bull Terrier.
Enter your search terms Submit search form Search. Spartan Dogs Bull Terrier. Categorie: Dogs, Werkhonden, Terriers, Bull and Terriers, Molossers, Engeland, Europa, Familiehond, Waakhond, Vechthond. Bull Terrier, Engelse Bull Terriër, English Bull Terrier, Pig Dog, Vark Hond, Hinks Breed, The White Cavalier.
Vind bull terrier in Honden Jack Russells en Terriërs op Marktplaats.nl.
Bent u op zoek naar een mooie en forse bull terriër pup die lief en speels is dan zit u hier goed. Wij hebben namelijk een heel mooi nestje met bull terriërs pups, die nu oud genoeg zijn om het nestje te mogen verlaten. Pups beschikbaar Staffordshire Bull Terrier engelse stafford.
De Engelse Bull Terrier Dier en Natuur: Huisdieren.
Die verkreeg men door de Bull de oude Engelse te kruisen met Terriërs. Deze Bull Terrier' had niet het uiterlijk van de Bull Terrier vandaag. Hij had een stuk langere poten en een stuk minder uitgerekte kop. Rond 1850 besloot ene James Hinks, de inmiddels uitgestorven Witte Terrier, in te kruisen.
Bull Terrier.
Met name de Bulldog, de inmiddels uitgestorven Witte Engelse Terrier en de Dalmatische Hond hebben grote invloed gehad op het ontstaan van de Bull Terrier. Hij wordt de gladiator onder de Terriers genoemd. Dit ras kent ook een kleinere variant: de Miniatuur Bull Terrier.
Bull terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bull terriërs kunnen goed met kinderen, ze zijn aanhankelijk en erg lief voor hen. De Bull terriër wordt gebruikt als waakhond en als gezelschapshond. De lichaamsbouw van de Bull terriër is gespierd, de honden staan breed en de borstkas is breed.
Bull Terrier.
Dit kan zich uiten in stereotype gedrag en zelfs in epilepsieachtige handelingen. Bull Terrier is geschikt voor. Gg, UV-proef, VZH en triathlon, behendigheid, joggen, fietsen, breitensport, canicross, flyball. Let op: de Bull Terriër is qua karakter soms moeilijk te voorspellen.
Bull Terriër informatie over de Bull Terriër Royal Canin.
Andere rasnamen: Bull Terriër, Engelse Bull Terriër. Uiterlijke kenmerken van de Bull Terriër. Het karakter van de Bull Terriër. De Bull Terriër is uiterst robuust, erg stoutmoedig en dapper, evenwichtig, stabiel maar halsstarrig. Hij is vriendelijk, speels en blaft weinig.

Contacteer ons