Zoeken naar engelse bull terrier

engelse bull terrier
 
Bull Terrier.
Met name de Bulldog, de inmiddels uitgestorven Witte Engelse Terrier en de Dalmatische Hond hebben grote invloed gehad op het ontstaan van de Bull Terrier. Hij wordt de gladiator onder de Terriers genoemd. Dit ras kent ook een kleinere variant: de Miniatuur Bull Terrier.
Vind engelse bull terrier in Honden Jack Russells en Terriërs op Marktplaats.nl.
Tamara De Rydt. Dekreuen Staffordshire Bull Terrier blauwe Engelse Stafford. Ter dekking aangeboden onze dekreuen the" blue boy's' zeer mooi diepblauwe engelse stafford met fci stamboom vrij van l2-hga hc en pl, dna afname via raad van beheer. Bij uw eerste bezoek alle gegevens ter inzage, al onze reuen komen uit verschillende zeer bekende engelse en spaanse.
licg.nl Staffordshire Bull Terriër.
De Staffordshire Bull Terriër, ook wel Engelse Stafford of Staffie genoemd, is ontstaan uit kruisingen tussen bulldogs en terriërs. Deze honden werden in Engeland gefokt om mee te doen aan hondengevechten. Uit deze kruisingen is ook de Bull terriër ontstaan, die eerder als ras werd erkend.
Bulterriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër. Zie de categorie Bull Terrier van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Bull Terrier Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Bull Terrier is een kruising tussen de Bulldog en de Oud-Engelse Terrier met een beetje van de Spaanse Pointer in zijn bloedlijn. De Bull Terrier werd gebruikt als een waakhond, een rattenvanger, een herder en een waakhond en deed dit allemaal erg goed.
De Engelse Bull Terrier Dier en Natuur: Huisdieren.
Die verkreeg men door de Bull de oude Engelse te kruisen met Terriërs. Deze Bull Terrier' had niet het uiterlijk van de Bull Terrier vandaag. Hij had een stuk langere poten en een stuk minder uitgerekte kop. Rond 1850 besloot ene James Hinks, de inmiddels uitgestorven Witte Terrier, in te kruisen.
Bull Terriër Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Bull Terriër. De Bull Terriër is een ras waarbij vaak huidaandoeningen voorkomen, zoals atopie en gevoeligheid voor andere huidproblemen. Ook de ernstige gewrichtsaandoening heupdysplasie komt redelijk vaak voor bij dit ras. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties zijn kostbaar.
Bull Terrier Hondentrainingen.
Het is een van oorsprong Engels ras, dat in het midden van de negentiende eeuw in en om Birmingham gefokt is uit kruisingen van de Bulldog, de Bull and Terrier, de niet meer bestaande Witte Engelse Terrier in bouw en voorkomen leek deze op de huidige Manchester Terrier, de Dalmatische hond en waarschijnlijk met een scheut Barzoi of Greyhound bloed.

Contacteer ons