Resultaten voor bull terrier karakter

bull terrier karakter
 
Miniatuur Bullterrier Rassen Hondenplaza.
De Miniatuur Bull Terrier is een hond die veel mensen aanspreekt en even zo velen afstoot. Net als zijn grote broer, de standaard Bull Terrier, heeft de Miniatuur te kampen met de vooroordelen die er heersen over vechthonden. Wie het ras echter kent, heeft juist een enorme waardering voor het fijne karakter.
Bull terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bull terriërs kunnen goed met kinderen, ze zijn aanhankelijk en erg lief voor hen. De Bull terriër wordt gebruikt als waakhond en als gezelschapshond. De lichaamsbouw van de Bull terriër is gespierd, de honden staan breed en de borstkas is breed.
Staffordshire Bull Terriër Rashondenwijzer.
Qua karakter staat de Staffordshire Bull Terriër erom bekend over het algemeen vriendelijk te zijn voor mensen die hij kent, maar uit te kunnen vallen naar andere honden, katten en soms zelfs naar kinderen of mensen die vreemd voor hem zijn.
Staffordshire Bull Terriër.
De Staffordshire Bull Terriër en beweging. Achtergrond van de Staffordshire Bull Terriër. De Staffordshire Bull Terriër, of Engelse Stafford, vindt zijn oorsprong bij de Molossers: enorme waak en krijgshonden die in de Romeinse tijd veel gebruikt werden in de strijd.
De Miniatuur Bull.
Net als zijn grote broer, de standaard Bull Terrir, heeft de Miniatuur te kampen met de. vooroordelen die er heersen over vechthonden. Wie het ras echter kent, heeft juist een enorme waardering voor het fijne karakter. In het gezin gedragen zij zich zeer sociaal, vrij gehoorzaam en rustig.
Staffordshire bull terrier kennel Celtic Dragon.
Ons doel is het fokken van gezonde Staffordshire Bull terriërs. Gezondheid en een gedreven, vriendelijk en stabiel karakter zijn punten die bij ons voorop staan. Alle honden waar wij mee willen fokken worden getest, of zijn genetisch vrij van L2hga Hc voor ze ingezet worden in de kennel.
Indian" Dogs Kennel, Bullterriers en Dalmatiers."
De Dalmatier, de Bullterrier en de miniatuur Bulterrier drie verschillende rassen zowel uiterlijk als in karakter. Ondanks deze verschillen besloot ik ze te combineren en mijn passie om te zetten in iets groters. Dit werd de kennel Indian" Dogs" en deze website.
Niricha's' Staffordshire Bull Terriers.
Sindsdien fokken wij zo af en toe en nestje waarbij vooral karakter en gezondheid voorop staan. Wij hebben jaren gehoorzaamheid gelopen met onze honden en zijn inmiddels vooral in de hondensport actief. Zo trainen wij met een groepje de meest uiteenlopede onderdelen zoals sprinten, hoog springen, ver springen enz enz. Ook worden we steeds fanatieker in de fantastische sport dogfrisbee! Super leuk om te doen! Kortom we zijn regelmatig op het veld te vinden en het is voor ons belangrijk om lekker actief bezig te zijn met onze honden. Zo nu en dan zijn wij ook te vinden op een hondenshow waar we dan een gezellig dagje uit van maken en ook regelmatig leuke resultaten behalen. Kijk gerust eens rond op de website en mocht u vragen hebben neemt u dan contact met ons op: info@nirichas.nl. Kenneldag augustus 2013. Wij zijn lid van de Staffordshire Bull Terrier Club Nederland en.

Contacteer ons